HerNews.gr
Διεθνή

Margot Robbie: Η «Barbie» θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα (ΦΩΤΟ)

Η Margot Robbie περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Tom Ackarley είπαν πηγές στο People.

Η σταρ της «Barbie» έκανε την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα με ένα λευκό crop top, ενώ έκανε μια βόλτα με βάρκα στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, με τον σύζυγό της, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έλαβε η Daily Mail.

Η σταρ του “Suicide Squad” συνδύασε την εμφάνιση της εγκυμοσύνης με ένα oversize blazer και ένα μαύρο παντελόνι. O Tom Ackarley βοήθησε την έγκυο σύζυγό του να ανέβει στο σκάφος.

Η Margot Robbie και ο Tom Ackerley, και οι δύο 34 ετών, παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2016. Το ζευγάρι έβγαινε για περίπου δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους το 2013 στα γυρίσματα του πολεμικού δράματος «Suite Française».

Η ηθοποιός είπε στη Vogue τον Μάιο του 2016 ότι η σχέση της με «τον πιο εμφανίσιμο άντρα στο Λονδίνο» ήταν απροσδόκητη.

«Ήμουν η απόλυτη μόνη κοπέλα. Η ιδέα των σχέσεων με έκανε να θέλω να κάνω εμετό», είπε. «Και μετά αυτό με κυρίευσε. Ήμασταν φίλοι τόσο καιρό. Ήμουν πάντα ερωτευμένη μαζί του».

Το 2014, το ζευγάρι ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment, η οποία έχει δημιουργήσει πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «Barbie», «I, Tonya» και «Birds of Prey», στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η Robbie.

Ενώ κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Tom Ackarley έδωσε μια ματιά στην κοινή τους ζωή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στους Times του Λονδίνου τον περασμένο μήνα.

Αποκάλυψε ότι περνούν «24 ώρες την ημέρα» μαζί και δεν νιώθουν την ανάγκη να διαχωρίσουν τις δουλειές από την ευχαρίστηση.

Margot Robbie: Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που τσακώνεται με τον σύζυγό της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Γιατί δεν πήγε στο Met Gala του 2024 παρόλο που είχε αποκαλύψει το look της

HerNews ka

H μικρή αδελφή της Barbie θα έχει σκολίωση

Her News b

Πάρις Χίλτον: «Ήμουν πληγωμένη από τα άσχημα σχόλια για το μέγεθος του κεφαλιού του γιού μου»

HerNews ka