HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Η κοινή φωτογραφία και οι φήμες ότι είναι ζευγάρι

Το τελευταίο διάστημα εντείνονται οι φήμες ότι η Μαρία Αντωνά έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια γνωστού παρουσιαστή και δημοσιογράφου.

Το πρωί της Τρίτης 4/6 η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε στο «Happy Day» μια φωτογραφία του Νάσου Γουμενίδη στο nassosblog, στην οποία φαίνεται η Μαρία Αντωνά σε κοινή έξοδο με τον Γιώργο Λιάγκα σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει εάν ισχύει πως η Μαρία Αντωνά είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα, παρόλο που έχει πολύ στενές επαφές με την ραδιοφωνική παραγωγό, τονίζοντας πως ο παρουσιαστής του «Πρωινού», έχει επιλέξει να μην επιβεβαιώσει ποτέ κάτι για την προσωπική του ζωή μετά από το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά.

«Ποτέ δεν τον είδαμε να συνοδεύεται σε κάποιο event, να θέλει να μιλήσει ανοιχτά και είναι δικαίωμά του, έχει και δυο παιδιά. Ενδεχομένως αυτός είναι και ένας λόγος που έχει πάρει αυτή την απόφαση. Το σίγουρο είναι πως κάνουν στενή παρέα, μπορεί να είναι φίλοι», πρόσθεσε η παρουσιάστρια για τον Γιώργο Λιάγκα.

Νέα σχέση για τη Μαρία Αντωνά; Βγαίνει με πασίγνωστο άνδρα της showbizΣτη συγκεκριμένη έξοδο μαζί με την Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα, βρισκόταν η Λεάννα Μάρκογλου με τον Πάνο Καλλίδη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. 

«Το σίγουρο είναι ότι βλέπουμε δυο νέους ανθρώπους να κάνουν παρέα. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συζητούσαν», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι πρώτες αναφορές για νέα σχέση της Μαρίας Αντωνά

«Η Μαρία Αντωνά έχει νοικιάσει ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο» αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Γεια Σου».

«Επιβεβαιώνω, είναι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός και είναι στον χώρο της τηλεόρασης. Είναι γνωστός και πολύ επιτυχημένος. Είναι μπροστά στις οθόνες, είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Μπορεί να είναι μια φιλία που μόλις ξεκίνησε» είχε πει από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εκτός Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου – «Τα έχω ζήσει όλα στα κόκκινα»

Her News

Ελεονώρα Μελέτη: “Μου λέγανε αν δω την Ελένη Μενεγάκη να μην της μιλήσω”

Her News

Έλενα Χριστοπούλου: “Θα μιλήσουν τα κανάλια όταν έρθει η ώρα. Έχουμε κάνει κάποιες ωραίες κουβέντες”

HerNewskl