HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Ηλιάκη: «Όταν έμεινα έγκυος, μου έλεγαν ότι έγινε εύκολα γιατί έχω μικρό ηλικιακά άντρα»

Η εκπομπή “Μαμα-δες” με τη Τζένη Θεωνά θα κάνει πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν αυτό το Σαββατοκύριακο, με την Μαρία Ηλιάκη να είναι η πρώτη καλεσμένη.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο “Happy Day” την Παρασκευή 15/9, η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτει τα σχόλια που δέχθηκε όταν έμεινε έγκυος και την ενοχλούν μέχρι και σήμερα.

«Όταν έμεινα έγκυος, μου έλεγαν ότι έγινε εύκολα γιατί έχω μικρό ηλικιακά άντρα αλλά και το “άντε, τώρα που προλαβαίνεις να κάνεις και το δεύτερο”. Με ενόχλησαν κάποιες φορές αυτά τα σχόλια, ειδικά όταν οι ορμόνες μου ήταν στο πικ. Και τώρα με ενοχλούν κάποιες φορές όταν τα ακούω. Με ενοχλούν όταν τα ακούω και για άλλες γυναίκες», αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Σπίτι με το MEGA»: Υποδέχεται την Πάολα, απόψε στις 22:00

georgegsp

Ελένη Τσολάκη: «Όπως ξεκίνησαν όλα φέτος, έτσι επιλέξαμε και να τελειώσουν» – Όλα όσα είπε

Her News b

Νίκος Μουτσινάς: ” Είχα την Όμικρον 2. Αυτή η μία εβδομάδα ήταν λάθος, κανονικά δύο δεν πρέπει να καθόμαστε;”

HerNewskl