HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Καρλάκη: Για Βλάσση Χολέβα «Είναι πολύ γοητευτικός και ερωτεύσιμος άνδρας»

Πριν από μερικές ημέρες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Βλάσση Χολέβα με την Μαρία Καρλάκη σε κοινή έξοδο με τις φήμες ότι είναι ζευγάρι να φουντώνουν.

Μάλιστα ο Βλάσσης Χολέβας ήταν εκεί χωρίς την Μαρίνα Πατούλη, έτσι η Μαρία Καρλάκη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου και εξήγησε πως δεν ισχύει το φημολογούμενο ειδύλλιο.

«Πολύ ωραίος άντρας αλλά ρε παιδία εκείνη την ημέρα γνωριστήκαμε, μας γνώρισε ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν τρέχει κάτι. Δηλαδή και να θέλαμε δεν προλάβαμε» εξήγησε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

«Είναι ένας πάρα πολύ γοητευτικός άνδρας, τον γνώριζα για την δουλειά του, με γνώριζε για την δουλειά μου ούτως η άλλως και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Και εγώ είδα μια ωραία φωτογραφία μέχρι εκει..»

Και συνέχισε: «Καταρχάς δεν έχω υπάρξει ποτέ τρίτο πρόσωπο στην ζωή μου. Δεν θα μου άρεσε να ήμουν το τρίτο πρόσωπο, δεν γνωρίζω αν έχει σχέση η δεν έχει. Αν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι σίγουρα θα έκανα κάτι μόνο αν ήξερα ότι η σχέση είναι τελειωμένη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ισχύει ότι εάν ξαναγεννιόμουν θα έκανα λιγότερο sex και θα χόρευα περισσότερο»

Her News b

Νίνο: «Εύχομαι τα παιδιά μου να γίνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους»

georgegsp

Κώστας Σόμμερ: «Δεν είναι το ιδανικό να ζητείται από τους ηθοποιούς ο αριθμός των ακολούθων τους στο instagram, αλλά έτσι προχωράνε τα πράγματα πλέον»

Her News b