HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Πρόταση για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής για το ζευγάρι!

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου όλα τα χρόνια της κοινής τους πορείας.

Αρκετές φορές η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης έχουν παραδεχτεί δημόσια πως έχουν δεχτεί προτάσεις από τηλεοπτικούς σταθμούς για να παρουσιάσουν μαζί μια εκπομπή.

Όπως έγινε και τώρα καθώς σύμφωνα με την Νάνσυ Νικολαΐδου που έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το ζευγάρι που για πολλά χρόνια είναι μαζί, έχει δεχτεί πρόταση από το Star προκειμένου τη νέα τηλεοπτική σεζόν να αναλάβουν μαζί την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.

Προς το παρών δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, καθώς τόσο η Μαρία Κορινθίου, όσο και ο Γιάννης Αϊβάζης θέλουν να εξετάσουν ενδελεχώς τη συγκεκριμένη πρόταση πριν δώσουν την τελική απάντηση τους. Πάντως, είναι μια πρόταση που σκέφτονται σοβαρά σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η Μαρία Κορινθίου ζήτησε χρόνο για να το συζητήσει με τον Γιάννη Αϊβάζη και να το σκεφτούν όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Νικολαΐδου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Το σώμα μου είναι σαν έφηβης. Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο γιατί ήταν πολύ μεγάλο και δεν με βόλευε»

HerNews ka

Μαντώ Γαστεράτου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που στην τηλεόραση όταν βγαίνει ένα καινούριο πρόσωπο, μια γυναίκα όλοι βιάζονται να την κακοχαρακτηρίσουν»

HerNews ka

«Σασμός»: Θα μαθευτεί πολύ σύντομα η σχέση Αστέρη – Αργυρώς.. Τι θα συμβεί στον Πετρή;

Her News b