HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Σάκκαρη: «Όταν ο Κωνσταντίνος είναι στην κερκίδα και με παρακολουθεί γίνομαι καλύτερη»

Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη το βράδυ της Πέμπτης 13/6.

Μεταξύ άλλων, η σπουδαία ελληνίδα τενίστρια μίλησε και για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και στο πόσο πολύ την στηρίζει.

«Μετά την ήττα μου πέρασα χρόνο με τον σύντροφό μου και ένιωσα καλύτερα. Περνάω πάρα πολύ καλά με τον Κωνσταντίνο. Δεν έχει σημασία πόσες ημέρες βρισκόμαστε αλλά πόσο ωραίο περνάμε, όταν είμαστε μαζί. Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου και δεν μου έχει πει ποτέ που πας, γιατί ταξιδεύεις τόσο, είναι ο άνθρωπος που με σπρώχνει να κάνει ό,τι κάνω με τον τρόπο που το κάνω τώρα», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.Και πρόσθεσε: «Κάθε φορά που ο Κωνσταντίνος είναι στην κερκίδα και με παρακολουθεί, γίνομαι καλύτερη. Μακάρι να μπορούσα να τον έχω σε κάθε αγώνα μαζί μου. Όταν έχω τους δικούς μου ανθρώπους στους αγώνες μου δίνει δύναμη».

«Είναι πάντα το πρώτο μου τηλεφώνημα μετά από έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Πρώτα μιλάω με τον Κωσταντίνο και μετά με τη μητέρα μου».

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Είναι ένας παίκτης τρομερός. Εχει απίστευτο ταλέντο. Είναι ένα παιδί που έχει δώσει τα πάντα για αυτό το σπορ από πολυ μικρός. Νομίζω ότι αυτό που έχει καταφέρει είναι αδιανόητο. Όλοι οι αθλητές είμαστε αδικημένοι. Όταν κάνουμε κάτι μας ανεβάζουν στα ουράνια, και μόλις δεν πάμε καλά είμαστε για πέταμα. Από τον καναπέ όλα είναι πάρα πολύ εύκολα».Για το ξέσπασμα που είχε μετά τους συνεχόμενους αποκλεισμούς από τον πρώτο γύρο σε Grand Slam η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε: «Ήμουν τόσο απογοητευμένη με τον εαυτό μου και μπήκα σε ένα δωμάτιο που δεν ήξερα ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι και είπα αυτό που είπα. Δεν το μετανιώνω. Πήρα φοβερά μηνύματα από τον κόσμο εκείνες τις ημέρες, ήταν απίστευτο. Δεν είχα νιώσει ξανά έτσι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όλγα Κεφαλογιάννη για υπόθεση Γεωργούλη: «Απαράδεκτο ότι δόθηκαν τα στοιχεία της καταγγέλλουσας στη δημοσιότητα»

Her News b

Έλενα Γαλύφα: «Πουλάει πολύ η Ηλιάνα για αυτό διάλεξαν εκείνη για το “My Style Rocks” και όχι εμένα»

HerNews ka

Fishy με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: Πρεμιέρα την Κυριακή 9 Οκτβωρίου στο MEGA

HerNews ka