HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Τζομπανάκη: «Τον πρώην σύζυγό μου τον έχω σαν τέταρτο αδερφό»

Η σπουδαία ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω». Μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό της με τον πρώτο της σύζυγο, Ντίνο Αυγουστίδη.

«Παίζει ρόλο η εμπειρία κι η ανατροφή μας. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή της μονογαμικής σχέσης, Κρήτη, αδέρφια, αγόρια. Ο Ντίνος προέρχεται από την Μικρά Ασία, άλλες καταβολές κι αριστερή οικογένεια. Μια πιο ανοιχτή σκέψη για αυτές τις σχέσεις.» είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

«Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση… Έπρεπε να τελειώνει αυτό» είπε η αγαπημένη ηθοποιός. 

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου: “Φοβόμουν την έκθεση που τελικά δεν υπήρχε. Πάντα πάω με το ένστικτό μου”

HerNewskl

Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα με το “Πρωινό Σουσού” – «Υπάρχει ταχυπαλμία…»

Her News b

Ελένη Δήμου για Νότη Σφακιανάκη: «Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος»

HerNews ka