HerNews.gr
Διεθνή

Mariah Carey: Τα γεγονότα που «φωνάζουν» ότι χώρισε με τον Bryan Tanaka

Η Mariah Carey και ο Bryan Tanaka φαίνεται να έχουν χωρίσει. Από τότε που ξεκίνησε η χριστουγεννιάτικη περιοδεία της τραγουδίστριας στα μέσα Νοεμβρίου, ο Tanaka απουσίαζε από τα σόου της, πυροδοτώντας τις εικασίες των θαυμαστών ότι το ποπ είδωλο έχει χωρίσει από τον επί χρόνια σύντροφό της.

Μια πηγή αποκάλυψε στο PEOPLE ότι η Mariah Carey η οποία είναι η μαμά των 12χρονων διδύμων Moroccan και Monroe (που μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Nick Cannon), γιορτάζει επίσης τις διακοπές στο Άσπεν χωρίς τον Bryan Tanaka, που παραδοσιακά τη συνόδευε κάθε χρόνο στη χιονισμένη απόδραση.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το δίδυμο το οποίο έχει επαγγελματική σχέση από το 2006, δεν έχουν ταξιδέψει μαζί για τις διακοπές εδώ και χρόνια.

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά δημοσίως να περνούν χρόνο μαζί τον Μάρτιο, όταν η hitmaker γιόρτασε τα γενέθλιά της, τα οποία προτιμά να αποκαλεί την «επέτειό» της.

Εκείνη την εποχή, ο Tanaka μοιράστηκε μια φωτογραφία του με την Carey να χαμογελούν και να αγκαλιάζονται στο Instagram και μοιράστηκε ένα γλυκό μήνυμα στη λεζάντα. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Tanaka (@bryantanaka)

«Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες. Για πάντα. Χρόνια Πολλά Όμορφη Βασίλισσα μου. 🦋3/27🦋❤️», έγραψε. 

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά το 2006 όταν ο Tanaka ενώθηκε με τη σούπερ σταρ στην περιοδεία της Adventures of Mimi. Στη συνέχεια, αφού συνεργάστηκαν για μια δεκαετία, η τραγουδίστρια  και ο χορογράφος συνδέθηκαν ρομαντικά το 2016.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

Πιο πρόσφατα, η Βασίλισσα των Χριστουγέννων μίλησε στο PEOPL σχετικά με τα σχέδια των διακοπών της για το 2023, λέγοντας ότι ανυπομονούσε ιδιαίτερα για αυτά τα Χριστούγεννα.

«Περίμενα με ανυπομονησία τα φετινά Χριστούγεννα, για όλη τη χρονιά. Από πέρυσι – γιατί η περσινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη», αποκάλυψε. «Είμαι ευγνώμων για όλους, αλλά δεν ήταν η πιο διασκεδαστική μου εκδοχή των Χριστουγέννων ποτέ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Πυροδοτεί φήμες εγκυμοσύνης με την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών

HerNews ka

NASA: Θα πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια συνάντηση για τη μελέτη των UFO

HerNews ka

Βρετανία: 17χρονος δολοφόνησε τη γιαγιά του γιατί τον μάλωνε για την κάνναβη

HerNews ka