HerNews.gr
Social News

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την 11η θέση – «Έχουν συμβεί τόσα πολλά»

Η Μαρίνα Σάττι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό πάνω στη σκηνή της Eurovision και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να πατήσει στα πόδια της και να ακολουθήσει όλο αυτό το δύσκολο έργο του μουσικού διαγωνισμού ο οποίος συνέπεσε με τον χαμό του πατέρα της.

Παρ’όλη την τόσο δύσκολη και μεγάλη απώλεια που βίωσε η Μαρίνα Σάττι, ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε το κοινό καταλαμβάνοντας τελικά την 11η θέση.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 13/5 η τραγουδίστρια δημοσίευσε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που την στήριξαν και της έδωσαν δύναμη.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω…Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα , πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αλήθεια ελπίζω να καταφέραμε 😢
Σας ευχαριστώ από’δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος», έγραψε η τραγουδίστρια.

Οι πρώτες της δηλώσεις

Η Μαρίνα Σάττι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον τελικό της Eurovision όπου κατέκτησε την 11η θέση το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου.

Η τραγουδίστρια τα έδωσε όλα στη σκηνή και κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό και να δημιουργήσει διφορούμενες κριτικές για το «Ζάρι» όμως τελικά κατέκτησε την 11η θέση με μεγάλο νικητή της βραδιάς την Ελβετία.

«Ήταν τρομερή εμπειρία για μένα όλο αυτό. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα το έκανα ξανά, 100%. Σε όλα τα επίπεδα και καλλιτεχνικά και προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλους, για όλη τη στήριξη, για τα μηνύματα και την αγάπη», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι στην κάμερα της ΕΡΤ.

Μαρινάκης για τα χασμουρητά της Σάττι: «Όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα πρέπει να προσέχει»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρήστος Μάστορας: “Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό X Factor”

HerNewskl

Μαρία Μενούνος: Αποκαλύπτει τις ουλές της από τη χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο στο πάγκρεας

HerNews ka

Μυριέλλα Κουρεντή- Survivor: Ταξιδεύει ο πρώην σύντροφος της στον Άγιο Δομίνικο!

HerNewskl