HerNews.gr
Ελλάδα

Μαρινάκης για τα χασμουρητά της Σάττι: «Όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα πρέπει να προσέχει»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 13/5 στη συνέντευξη τύπου των πολιτικών συντακτών, τις δηλώσεις των χορευτών της ελληνικής αποστολής στη Eurovision αλλά και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι την ώρα της συνέντευξης τύπου του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης αναφορικά με τις δηλώσεις των χορευτών ανέφερε: «Ευτυχώς που έγινε επανόρθωση. Μιλάμε για Έλληνες πολίτες χωρίς να αμφισβητείται αυτό και ευτυχώς έγινε επανόρθωση».Στη συνέχεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «κατακεραύνωσε» τη Μαρίνα Σάττι η οποία χασμουριόταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της τραγουδίστριας του Ισραήλ λέγοντας: «Η Eurovision δεν είναι διαδικασία άσκησης πολιτικής και δεν διατυπώνεται η εξωτερική πολιτική μιας χώρας από την Eurovision. Έχει αντέξει στο χρόνο για να ενώσει τους λαους μέσα από τη μουσική. Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε έναν μουσικό διαγωνισμό ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου  πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του την δημόσια εικόνα του και την συμπεριφορά του γενικότερα».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 32:26

Η δημόσια συγγνώμη του χορευτή για τις δηλώσεις του

Μετά το κύμα αρνητικών αντιδράσεων, ο Yasin Ahmetoğlu με ένα stοry του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζήτησε συγγνώμη και εξήγησε πως πρόκειται για παρεξήγηση.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη λεκτική παρεξήγηση, κατά τη διάρκεια μίας μικρής συνέντευξης που δώσαμε μετά την υπέροχη συνεργασία που είχαμε με τη Μαρίνα Σάττι και προς μεγάλη μας έκπληξη την είδαμε εντελώς διαστρεβλωμένη», έγραψε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν είπαμε ότι είμαστε Έλληνες Τούρκοι, δεν εννοούσαμε ότι είμαστε Τούρκοι πολίτες. Η αλήθεια είναι απλή. Εγώ είμαι Έλληνας πολίτης και ο Huso είναι Γερμανός πολίτης, γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στη Γερμάνια. Προφανώς μιλάμε και τουρκικά και πάντα θέλουμε και ευχόμαστε οι δυο χώρες Ελλάδα και Τουρκία να ζουν ειρηνικά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σύγκρουση τρένων: Επτά απανθρακωμένες σοροί βρέθηκαν στο βαγόνι-εστιατόριο

Her News

Κατώτατος μισθός: Από μέρα σε μέρα οι ανακοινώσεις για τη νέα αύξηση

Her News

Σαρώνει η κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ – Ποιες περιοχές αφορά

Her News