HerNews.gr
Social News

Μάριος Αθανασίου: «Το έχω περάσει δύο φορές. Tο ξεπέρασα μόνος μου»

Ο αγαπητός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και την δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Μίλησε μεταξύ άλλων για την περιόδους που βίωσε κατάθλιψη και πως κατάφερε να το ξεπεράσει.

«Έχω περάσει δύο φορές και το αντιμετώπισα όπως το οτιδήποτε άλλο. Το βιώνεις, το νιώθεις και δεν θέλεις να δεις κάποιον άνθρωπο, κλείνεσαι σπίτι σου. Προφανώς και κάποιοι το περνούν πιο δύσκολα. Εμένα κράτησε κάποιο διάστημα και μπορώ να πω ότι βγήκα πιο δυνατός, ολοκληρώνοντας αυτόν τον κύκλο» ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.

«Μόνος μου το ξεπέρασα. Ήξερα τις βασικές αιτίες, έκατσα πολύ με τον εαυτό μου για μεγάλο διάστημα κι έκανα ενδοσκόπηση, τα είδα όλα μπροστά μου και μετά συνέχισα» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Μπισμπίκης: Σε επεισόδια έξω από το Απόστολος Νικολαΐδης στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη

HerNews ka

Σάρον Στόουν: «Προστατέψτε τα παιδιά μας» – Η δραματική έκκληση κατά της οπλοκατοχής

georgegsp

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της γίνεται 5 ετών – Η γλυκιά φωτογραφία μετά τον τοκετό

georgegsp