HerNews.gr
Διεθνή

Μάθιου Πέρι: Εξέλιξη στην υπόθεση θανάτου του ηθοποιού

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι είναι ακόμα υπό έρευνα, καθώς οι αστυνομία εξετάζει την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό του.

Η τοπική αστυνομία και οι ομοσπονδιακοί πράκτορες προσπαθούν να καταλάβουν από πού προμηθεύτηκε τα χάπια ο ηθοποιός πριν από τον θάνατό του τον Οκτώβριο του 2023, σύμφωνα με το TMZ.

Το πρακτορείο ανέφερε την Τρίτη ότι οι αρχές έχουν ανακρίνει άτομα με ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την πηγή προμήθευσης του Μάθιου Πέρι.Μάθιου ΠέριΔεν έχουν γίνει συλλήψεις

Δύο μήνες αφότου ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του στο Λος Άντζελες, δόθηκε στη δημοσιότητα η έκθεση αυτοψίας του.

Ο σταρ των «Friends» πέθανε σε ηλικία 54 ετών από «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», όπως αποκάλυψε το Ιατροδικαστικό Γραφείο του LA County τον Δεκέμβριο του 2023.

Ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιπτώσεις της βουπρενορφίνης αναφέρθηκαν ως άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν.

Εκείνη την εποχή, ένας ιατρικός εμπειρογνώμονας υπέθεσε στο Page Six ότι ο ηθοποιός «πιθανότατα» είχε λάβει κεταμίνη παράνομα για «ψυχαγωγική χρήση».

Ο Δρ. Bankole Johnson εξήγησε ότι «θα ήταν αμφίβολο φάρμακο» καθώς και «μια αληθινή συνταγή για την καταστροφή… να παρέχουμε κεταμίνη σε κάποιον που χρησιμοποιεί επίσης βουπρενορφίνη», ένα συνθετικό οπιοειδές για τη θεραπεία του εθισμού.Μάθιου ΠέριΑν και ο Μάθιου Πέρι υποβαλλόταν σε θεραπεία με κεταμίνη για το άγχος και την κατάθλιψη, η έκθεση αυτοψίας σημείωσε ότι «η κεταμίνη στον οργανισμό του κατά το θάνατό του δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία» λόγω της ημιζωής της που ήταν τρεις έως τέσσερις ώρες ή λιγότερο.

Η νέα αναφορά έρχεται αφότου το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες είπε στο People τον Ιανουάριο ότι δεν ερευνούσε πλέον τον θάνατο του Πέρι.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες είπε επίσης ότι η υπόθεση ήταν «κλειστή» εκείνη τη στιγμή.

Μάθιου ΠέριΟι συμπρωταγωνιστές του στο “Friends” συνέχισαν να τον τιμούν μετά τον θάνατό του.

Όχι μόνο οι Ντέιβιντ Σουίμερ, Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Ματ Λε Μπλανκ και Κόρτνεϊ Κοξ έκαναν κοινή δήλωση πέρυσι, αλλά η τελευταία είπε στους θεατές του CBS Sunday Morning αυτό το Σαββατοκύριακο ότι ο Μάθιου Πέρι εξακολουθεί να την «επισκέπτεται».

«Αισθάνομαι ότι ο Μάθιου είναι τριγύρω σίγουρα», είπε η Κόρτνεϊ Κοξ.

Courteney Cox: Συγκινεί η αποκάλυψή της για τον Matthew Perry

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bella Hadid: Μαζί με την Naomi Campbell στο Emigre Fashion Exhibit στο Κατάρ

HerNews ka

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει ότι εκείνη έπρεπε να φιλήσει τη Madonna στα VMA το 2003

HerNews ka

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αμέτρητες αντιδράσεις για τις γυμνές φωτογραφίες – «Μόλις έχασες ένα μωρό…»

Her News b