HerNews.gr
Διεθνή

Μάθιου Πέρι: Νέες αποκαλύψεις – Το κρυφό ραντεβού με την Κάμερον Ντίαζ πριν 15 χρόνια

Κρυφό ραντεβού με την Κάμερον Ντίαζ το 2007, αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αποκάλυψε ότι είχε ο Μάθιου Πέρι.

Ο σταρ της σειράς «Φιλαράκια» ανέφερε ότι η ηθοποιός δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για εκείνον. Οι δύο τους είχαν προσκληθεί σε ένα δείπνο με φίλους προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Μάθιου Πέρι, μόλις μπήκε στον χώρο η Κάμερον Ντίαζ «μαστούρωσε» από τα ναρκωτικά και δεν του έδωσε καμία σημασία.

Μάλιστα, όπως είπε στη συνέχεια, σε κάποια στιγμή τον χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο. Ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός εκνευρίστηκε και σταμάτησε την προσπάθεια να την φλερτάρει.

Μάθιου Πέρι: Η μάχη με τις εξαρτήσεις

Ο Μάθιου Πέρι γράφει στα προσεχή απομνημονεύματά του για την εμφάνισή του, που αλλάζει κατά τη διάρκεια των 10 σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Τα φιλαράκια». Όπως λέει, χρησιμεύει ως ένα δώρο κατανόησης για τις ουσίες που χρησιμοποιούσε εκείνη την εποχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)

«Μπορείτε να παρακολουθείτε την τροχιά του εθισμού μου αν παρατηρείτε το βάρος μου από σεζόν σε σεζόν», γράφει ο ηθοποιός στο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing».

«Όταν έχω βάρος, είναι αλκοόλ. Όταν είμαι αδύνατος, είναι χάπια. Όταν έχω υπογένειο είναι πολλά χάπια».

Ο Πέρι, μοιράζεται ότι μέχρι το τέλος της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης κωμικής σειράς, στην οποία υποδύεται τον Τσάντλερ Μπινγκ, προσπαθούσε να πάρει 55 Vicodin την ημέρα. Διαφορετικά θα αρρώσταινε πολύ.

Είπε ακόμα ότι ήταν αδύνατος εξαιτίας του εθισμού του στα οπιοειδή. Τα φάρμακα καταστέλλουν την όρεξη και προκαλούν εμετό.

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει επίσης ότι μία από τις προσπάθειες του για αποτοξίνωση έλαβε χώρα αμέσως μετά τα γυρίσματα του γάμου του με τη Μόνικα Γκέλερ (Κόρτνεϊ Κοξ).

Ο Πέρι είπε ότι μόλις ολοκλήρωσε τη σκηνή τον μετέφερε στο κέντρο ένας τεχνικός. Ο Πέρι λέει ότι είναι τώρα 18 μήνες νηφάλιος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kris Jenner: Παραδέχεται ότι ανάγκασε τον σύντροφό της να απορρίψει ρόλο επειδή ζήλευε

HerNews ka

Cardi B: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που δυσκολεύεται να βρει ρούχα

HerNews ka

Πάμελα Άντερσον: Δεν θα πιστέψετε ποια ήταν η καλύτερη σεξουαλική της εμπειρία

HerNews ka