HerNews.gr
Διεθνή

Μάθιου Πέρι: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του

Ο κόσμος συγκλονίστηκε με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι τον Οκτώβριο του 2023, πριν αποκαλυφθεί ότι είχε ναρκωτικά στον οργανισμό του.

Τώρα η ιστορία έχει πάρει άλλη τροπή καθώς κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο και ο φορητός υπολογιστής μιας διάσημης γυναίκας από τους από το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες καθώς ξεκινούν μια ποινική έρευνα.

Μια ανώνυμη γυναίκα κλήθηκε από το LAPD για πολλαπλές συνεντεύξεις μετά την έναρξη έρευνας, με την αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών και την Υπηρεσία Ταχυδρομικής Επιθεώρησης των ΗΠΑ να εμπλέκονται επίσης στα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο του Μάθιου Πέρι.Εκτελέστηκε ένταλμα έρευνας στο σπίτι της γυναίκας που δεν κατονομάζεται ενώ ήταν έξω, αν και λέγεται ότι ήταν «εντελώς συνεργάσιμη» όταν επέστρεψε σύμφωνα με το In Touch. Δεν συνελήφθη ούτε της πέρασαν χειροπέδες, αλλά της αφαίρεσαν τον υπολογιστή και το κινητό της.

«Έχει προσλάβει δικηγόρους και είχε πολλές συναντήσεις με τις αρχές επιβολής του νόμου από τότε που έφτασαν στο σπίτι της με ένταλμα έρευνας», είπε ένας εμπιστευόμενος στο In Touch. «Είναι σιωπηλή για την κατάσταση. Αλλά οι ερευνητές πρέπει να ήξεραν κάτι για να λάβουν ένταλμα και να εμφανιστούν έτσι», λέει η πηγή.

«Είναι δύσκολο να πεις ή να ξέρεις ακριβώς ποιος είναι ο ρόλος της στον θάνατο του Μάθιου, αλλά είναι ανένδοτη ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτό».

Πως πέθανε ο Μάθιου Πέρι;

Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος πάλεψε με την εξάρτηση από τις ουσίες σε όλα τα 54 χρόνια της ζωής του, βρέθηκε αναίσθητος στο τζακούζι του, στις 28 Οκτωβρίου.

Επαγγελματίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σπίτι του για να προσπαθήσουν να επανεκκινήσουν την καρδιά του και να σώσουν τη ζωή του, αλλά δεν τα κατάφεραν, αφήνοντας τον κόσμο και τους συναδέλφους του σε πένθος για την απώλεια της ζωής του κωμικού.

Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι είχε ίχνη κεταμίνης στον οργανισμό του και καθώς το φάρμακο είναι παράνομο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το θέμα είναι τώρα ποινική έρευνα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει αν ήταν στα σχέδιά της να ξανά βρεθεί με τον Ben Affleck

HerNews ka

Madonna: Ανακοίνωσε την περιοδεία “Celebration” για την επέτειο των 40 χρόνων της μουσικής της καριέρας!

HerNews ka

Ιορδανία: Η πριγκίπισσα Ιμάν αρραβωνιάστηκε με γόνο ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας

Her News