HerNews.gr
Social News

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά – Το συγκινητικό βίντεο

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έγιναν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Το ζευγάρι υποδέχτηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τον μουσικό να ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Το πρωί της Δευτέρας 8/7 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανήρτησε ένα συγκινητικό βίντεο από τη στιγμή του τοκετού και όπως βλέπουμε στα πλάνα, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της Ιλάειρας Ζήση. Μάλιστα η ευτυχία του είναι τόσο μεγάλη που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης.

Μετά τον τοκετό, το ζευγάρι είχε ετοιμάσει το εντυπωσιακό «πριγκιπικό δωμάτιο», της νεογέννητης κόρης τους στην κλινική, η οποία θα πάρει το όνομα Ιωάννα Μελωδία. 

Κορώνες, επιγραφές «καλώς ήρθες πριγκίπισσα» και διάφορα γλυκίσματα βρίσκονταν παντού στο δωμάτιο της κλινικής.

Η ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Μια μοναδική, γεμάτη δέος και λύτρωση στιγμή που όμοια της δεν υπάρχει. Ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων πλημμυρισμένο από συγκίνηση. Καλωσόρισες στην αγκαλιά μας Ιωάννα – Μελωδία Μαυρικίου, σ’ ευχαριστούμε που ήρθες να μας ολοκληρώσεις και να μας δείξεις το πραγματικό νόημα της ζωής και πόσο μικρά και ασήμαντα είναι όλα μπροστά στο θαύμα σου. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την πρώτη σου ανάσα, το πρώτο σου κλάμα, τη μυρωδιά σου και την πρώτη σώμα με σώμα επαφή», έγραψε ο καλλιτέχνης στη λεζάντα της ανάρτησης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όλγα Κιουρτσάκη: Η ανάρτηση της για την περίοδο της εγκυμοσύνης της – «Είμαι σε φάση άγχους»

HerNews ka

Εβελίνα Νικόλιζα: Η “αιχμηρή” απάντηση στον Περικλή Κονδυλάτο – «Δεν φοράνε μόνο οι αδύνατες σερβιέτες»

HerNews ka

“Σπάει” τη σιωπή της η Britney Spears: «Η ζωή μου δεν είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται»

HerNews ka