HerNews.gr
Μόδα

Maxi Φούστα: Πως θα απογειώσεις το απόλυτο trend του καλοκαιριού;

maxi

Καλοκαίρι, αεράκι, ζέστη, και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Η maxi φούστα είναι η ιδανική επιλογή, για το γραφείο, για τα ψώνια, για την έξοδο. Πως όμως θα απογειώσεις το σύνολό σου;

Μπορείς να επιλέξεις, όποια maxi καλοακιρινή φούστα σου ταιριάζει και σου αρέσει. Με τα παρακάτω όμως tips θα δεις το outfit σου να γίνεται μοναδικό και ιδιαίτερο.

maxi

Βάλε το αγαπημένο σου crop top

Ίσως το απόλυτο top για μια maxi φούστα να είναι ένα απλό καθημερινό μπλουζάκι. Μαζί του η φούστα θα αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο και θα κάνει την μέση μας να φαίνεται πιο λεπτή. Σε μονόχρωμα, σε floral, σε λίγο πιο στενά ή λίγο πιο φαρδιά, τα crop tops είναι στην κορυφή του στυλ και για αυτή την σεζόν.

Για ύψος, επίλεξε μονόχρωμη 

Έχουμε καταρρίψει τον μύθο ότι οι maxi φούστες προορίζονται μόνο για τις πολύ ψηλές γυναίκες. Αλλά αν θέλεις να λάβεις αυτό το extra ύψος, που θα σου κάνει λίγο πιο ψηλόλιγνη σιλουέτα, επίλεξε μια μονόχρωμη, όπου το ύψος της θα καλύπτει σχεδόν τελείως τα παπούτσια που θα προτιμήσεις.

maxi

«Φόρα» της λινό σακάκι και κάνε την office look

Ποιος είπε ότι φοριούνται αποκλειστικά σε διακοπές, νησιά και cocktails; Οι μακριές φούστες μπορούν κάλλιστα να γίνουν must για ένα γραφείο, εφόσον είναι μονόχρωμες και σε κάποιο πιο formal ύφασμα.Για παράδειγμα, μια λαδί maxi φούστα, με πολύ απλό t-shirt και λινό σακάκι από πάνω, είναι ένα εξαιρετικό outfit για μια καλοκαιρινή μέρα στην δουλειά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μεταλλικές τσάντες: H τάση που επαναλαμβάνεται & που θα σαρώσει φέτος φθινόπωρο

HerNews ka

Η Sarah Jessica Parker ψήφισε την πιο πρωτοποριακή τσάντα

Her News

Πώς να φορέσετε ένα φουλάρι σε 5 μοντέρνες ιδέες styling

HerNews ka