HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μχητής ο Δημήτρης Σταρόβας: Χαιρέτησε συγκινημένος από το παράθυρο του νοσοκομείου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγες ώρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο Δημήτρης Σταρόβας έπειτα από δυο εβδομάδες νοσηλείας στο «Τζάνειο» νοσοκομείο μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Όπως όλα δείχνουν ο 61χρονος καλλιτέχνης είναι καλά στην υγεία του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του με την σύντροφό του Άννα Σταθάκη, η οποία δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 29/5 ο Δημήτρης Σταρόβας εμφανώς συγκινημένος, με μπλουζάκι που έγραφε «Μην τα παρατάς» και με σηκωμένη γροθιά, χαιρέτησε και ευχαρίστησε από το παράθυρο του νοσοκομείου τους δημοσιογράφους.

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο σήμερα.

«Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός και αυτό φάνηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον θαυμάζει και τον νοιάζεται. Όχι απλώς ρωτάει, αλλά νοιάζεται και αυτό έχει σημασία. Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά, το πάλεψε πολύ ο ίδιος και το παλεύει, θα πάει στο σπίτι του και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα επιστρέψει κοντά μας», είπε αρχικά η κ. Παγώνη.Και συμπλήρωσε: «Μακάρι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στα νοσοκομεία, να παίρνει εξιτήριο και να πηγαίνει καλά σπίτι του, αυτό έχει σημασία. Θα πάρει σαφείς οδηγίες και από τις 2 ομάδες γιατρών ο Δημήτρης Σταρόβας για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά».

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του – Παίρνει σήμερα εξιτήριο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αντίδραση του όταν έμαθε οn air για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

HerNewskl

Άννα Βίσση: «This is my life», ο τίτλος της καριέρας μου

Her News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά: «Συγκρίνετε όσο θέλετε»

HerNews ka