HerNews.gr
Διεθνή

Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Περνάει κρίση ο γάμος τους;

Οι φήμες για προβλήματα στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δεν είναι κάτι καινούργιο.

Από τη στιγμή που οι δύο τους αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα τους και να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια. Oι φήμες για σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους έχουν κληθεί να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν.

Η πρόσφατη ανακοίνωση από το Παλάτι ότι ο πρίγκιπας Harry θα παραστεί μόνος του στη στέψη του πατέρα του έχει αναζωπυρώσει τις φήμες για προβλήματα στον γάμο τους. Όπως αναφέρεται στα media, η Meghan Markle θα μείνει πίσω στην Καλιφόρνια μαζί με τα παιδιά τους, Archie και Lilibet Diana. Η απόφαση αυτή μπορεί να εκληφθεί ως ένδειξη ότι υπάρχουν προβλήματα στον γάμο τους και ότι οι δύο τους δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση της σχέσης τους.

Εντούτοις, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση για προβλήματα στον γάμο τους και ότι η απόφαση του πρίγκιπα Harry να παραστεί μόνος του στη στέψη του πατέρα του.

Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Περνάει κρίση ο γάμος τους;

Η προσωπική ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έχει απασχολήσει τα media εδώ και αρκετό καιρό, και πρόσφατα η ανακοίνωση για την απουσία της Meghan από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου ανέδειξε τις φήμες για προβλήματα στον γάμο τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο λόγος που δυναμίτισε τη σχέση του ζευγαριού ήταν η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα, στην οποία αφιέρωσε σελίδες για την πρώην σύντροφό του Chelsy Davy.

Επίσης, φήμες αναφέρουν ότι η κυκλοφορία του βιβλίου “Ρεζέρβα” αναζωπύρωσε τα προβλήματα στη σχέση τους, αν και αυτή τη φορά δεν σχετίζονταν με συναισθήματα ζήλειας.

Επιπλέον, φαίνεται ότι η δημοτικότητα του ζευγαριού έχει πέσει κατακόρυφα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου και το ντοκιμαντέρ του Netflix “Harry & Meghan”, και η σχέση τους έχει αρχίσει να δέχεται πιέσεις. Επίσης, διάσημοι “φίλοι” τους, όπως ο George και η Amal Clooney, η Oprah Winfrey και το ζεύγος Obama, φαίνεται ότι έχουν εξαφανιστεί από τη ζωή τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Απολαμβάνει τις διακοπές της στα Μπαρμπάντος

HerNews ka

Μόργκαν Φρίμαν: Έχασε σχεδόν 25 κιλά και οι φίλοι του ανησυχούν

HerNews ka

Kristen Stewart: Όπως δεν την έχουμε ξανά δει για το εξώφυλλο του Rolling Stone

HerNews ka