HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Ο λόγος που ο πατέρας της ζητά να συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ πιστεύει ότι αυτός και ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ είναι ακριβώς ίδιοι.

Ο Τόμας Μαρκλ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Βρετανό μονάρχη σε μια νέα συνέντευξη, σημειώνοντας ότι και οι δύο μάχονται με προβλήματα υγείας ενώ είναι αποξενωμένοι από τη Δούκισσα του Σάσεξ και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι.

«Θα ήθελα πολύ να του μιλήσω γιατί είμαι βέβαιος ότι έχει τόσες αναπάντητες ερωτήσεις όσο κι εγώ», είπε ο Τόμας Μαρκλ στη Daily Mail Saturday για τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο τον Φεβρουάριο.Ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ«Κανένας από εμάς δεν αξίζει τη συμπεριφορά που έχουμε λάβει», συνέχισε. «Περνάει θεραπεία για τον καρκίνο και δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση της υγείας μου».

Ο Τόμας Μαρκλ 79 ετών, μοιράστηκε ότι αισθάνεται «βαθιά ενσυναίσθηση» για τον Κάρολο και πιστεύει ότι βρίσκεται «στην ίδια φάση» με αυτόν.

«Έχω τόσες πολλές ερωτήσεις που θα ήθελα να κάνω στη Μέγκαν και τον Χάρι», είπε στην εφημερίδα. «Το κυριότερο είναι, γιατί φέρθηκαν τόσο άσχημα όχι μόνο εμένα, αλλά και τη βασιλική οικογένεια και τον βασιλιά».

Τόμας και Μέγκαν ΜαρκλΕνόψει των 80ων γενεθλίων του τον επόμενο μήνα, ο πατέρας της Μέγκαν επεσήμανε ότι δεν έχει ακόμη γνωρίσει τα εγγόνια του, Πρίγκιπα Άρτσι και Πριγκίπισσα Λίλιμπετ, που γεννήθηκαν και οι δύο αφού χάλασε τη σχέση του με τη Μέγκαν, σκηνοθετώντας φωτογραφίες παπαράτσι λίγο πριν τον βασιλικό γάμο της το 2018.

«Έχουν δύο παππούδες που θέλουν να τους δουν, ο ένας από τους οποίους είναι ο βασιλιάς της Αγγλίας», είπε. «Ποτέ στα 80 μου χρόνια δεν πίστευα ότι θα ήμουν στην ίδια φάση με τον βασιλιά».

Ο Τόμας εξήγησε ότι ο Άρτσι και η Λίλιμπετ «φτάνουν στην ηλικία που θα αρχίσουν να κάνουν ερωτήσεις», οπότε πιστεύει ότι είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να «συνειδητοποιήσουν όλα τα πράγματα που έχασαν» λόγω του Χάρι, και της Μέγκαν που εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος μοιράστηκε ότι η μόνη του επιθυμία για τα επερχόμενα γενέθλιά του είναι να ακούσει τη Μέγκαν, αν και ξέρει ότι «δεν θα επικοινωνήσει».

«Μακάρι να μπορούσαμε να λύσουμε αυτήν την κατάσταση. Ήμουν πάντα έτοιμος και πρόθυμος να το κάνω αυτό», ισχυρίστηκε παρά το γεγονός ότι κατέκρινε δημόσια το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια.Μέγκαν Μαρκλ

Από τότε που μετεγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια , η Μέγκαν και ο Χάρι παρέμειναν σε συνεχή επαφή με τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ , αλλά απέφυγαν να δουν ή να μιλήσουν με τον πατέρα της, ο οποίος δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον γαμπρό του.

Το ζευγάρι είχε επίσης περιορισμένες επαφές με την οικογένεια του πρίγκιπα, η οποία ένιωθαν ότι δεν υποστήριζε τη σχέση τους.

Η Μέγκαν και ο Χάρι εξέφρασαν δημόσια τα παράπονά τους σε μια συνέντευξη του 2021 με την Όπρα Γουίνφρεϊ και μοιράστηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την οικογενειακή του διαμάχη στα απομνημονεύματά του Πρίγκιπα “Spare”.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε πως γιόρτασαν τα 3α γενέθλια της κόρης τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Ανακοίνωσε την περιοδεία “Celebration” για την επέτειο των 40 χρόνων της μουσικής της καριέρας!

HerNews ka

Πρωτοφανές κύμα καύσωνα: Χιλιάδες στρέμματα καίγονται σε Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία

Her News

Steven Tyler: Νέα μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση

HerNews ka