HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Εγκαταλείπουν επίσημα το Frogmore Cottage μετά την έξωση του Βασιλιά Καρόλου

Σύμφωνα με το ITV News, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τελικά μετακόμισαν από το Frogmore Cottage – τρεις μήνες αφότου ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ τους έδιωξε από την ιδιοκτησία.

Μάλιστα, ένας αξιωματούχος του παλατιού είπε στο πρακτορείο ότι ο Χάρι και η Μαρκλ «μόλις έφυγαν» από το κτήμα.

Παρά το γεγονός ότι μετακόμισαν στην Καλιφόρνια το 2020 εν μέσω Megxit, το εξοχικό σπίτι — το οποίο βρίσκεται στο κτήμα Windsor — ήταν η επίσημη κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Χάρι είχε μείνει στο σπίτι των πέντε υπνοδωματίων τον Απρίλιο, ενώ βρισκόταν στην πόλη για  την αγωγή του κατά της Daily Mail για χακάρισμα τηλεφώνου, αλλά η ετήσια έκθεση Sovereign Grant δείχνει ότι το Frogmore Cottage είναι επί του παρόντος κενό.

Ο 74χρονος μονάρχης, προφανώς, ξεκίνησε τη διαδικασία έξωσης μόλις μία ημέρα μετά τα συγκλονιστικά απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι,  «Spare»,  που κυκλοφόρησαν επίσημα.

Στα απομνημονεύματα ο Χάρι έριξε πολλές βόμβες εναντίον της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων και ότι ο πατέρας του αστειευόταν συνεχώς ότι δεν ήταν ο «πραγματικός» πατέρας του Χάρι.

Ενώ το παλάτι δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ποιος θα μετακομίσει στο σπίτι, ο Κάρολος φέρεται να σχεδιάζει να  το χαρίσει στον πρίγκιπα Άντριου.

Ωστόσο, ο Άντριου φέρεται να είναι κατά της κίνησης, καθώς θα ήταν μια σημαντική υποβάθμιση από το πολυτελές σπίτι του 30 υπνοδωματίων, το Royal Lodge.

Εν τω μεταξύ, ο Άντριου πρόσφερε πρόσφατα το Frogmore Cottage στην κόρη του, πριγκίπισσα Eugenie και τον σύζυγό της, Jack Brooksbank, μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της , Ernest.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Oprah Winfrey: Επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιεί φάρμακα για την απώλεια βάρους

HerNews ka

Kanye West: Βάζει “μπρος” για να οριστικοποιήσει το διαζύγιο με την Kim Kardashian

HerNews ka

Financial Times: «Έκρηξη» δασικών πυρκαγιών στη Μεσόγειο

Her News b