HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει προβάδισμα λόγω καλού management»

Μέγκι Ντρίο

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για το GNTM.

«Όσον αφορά στο ότι δέχθηκε bullying η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μέγκι Ντρίο απάντησε πως, « Οι κριτές το κάνουν στις διαγωνιζόμενες».

Μέγκι Ντρίο

«Λόγω καλού management που έχει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε προβάδισμα. Αλλά  όταν κάτι δεν πάει καλά, μετά την άλλη χρονιά είναι κάπου. H Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει για να κάνει από 12, 22%. Αυτό που κάνει είναι τσίρκο», πρόσθεσε σχετικά με το GNTM.

«Το GNTM είναι μόνο η Βίκυ Καγιά. Η Έλενα Γαλύφα δεν μου ταιριάζει. Βρεθήκαμε, κοιταχτήκαμε δεν μιλήσαμε. Στο GNTM θα έβαζα την Βίκυ Καγιά και την Βίκυ Κουλιανού», συμπλήρωσε το μοντέλο.

«Δεν είπα ότι η άποψή μου είναι πάντα ευχάριστη. Είναι και η Γαλίφα εδώ δεν είναι φίλη μου», κατέληξε κλείνοντας η Μέγκι Ντρίο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ίαν Στρατής: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του – «Ήμουν μέσα στον τοκετό. Έχουμε αποφασίσει το όνομα»

georgegsp

Μαρία Ιωαννίδου: “Ελπίζω το βιβλίο μου να γίνει σίριαλ” – Το ατύχημα που είχε με τον σκύλο της

georgegsp

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα να ακούει ότι συζήτησα για το Πρωινό»

georgegsp