HerNews.gr
Ελλάδα

Μενίδι: Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης – «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω»

Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο ακόμη μια γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 16/5 στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Η δολοφονία της 40χρονης έγινε σε πολυσύχναστο δρόμο του Μενιδίου, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους, που υπάρχουν καταστήματα. Έτσι, παρά το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη στις 06:00 τα ξημερώματα, υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως προκύπτει από την έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών και από τα όσα ομολόγησε ο ίδιος, ο δράστης είχε στήσει «καρτέρι θανάτου» στην πρώην σύζυγό του και μόλις την είδε άρχισε να την μαχαιρώνει στη μέση του δρόμου καταφέρνοντας της πάνω από 10 μαχαιριές.Μενίδι: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμάΤον είχε καταγγείλει 3 φορές

Η 40χρονη γυναίκα βίωνε ένα μαρτύριο από τον εν διαστάσει σύζυγό της, καθώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ήταν αρκετά, με την πρώτη καταγγελία να γίνεται το 2013 και την τελευταία πριν από σχεδόν 10 ημέρες.

Μάλιστα, το τελευταίο συμβάν με πρωταγωνιστές την 40χρονη και τον 50χρονο πρώην σύζυγό της έγινε κάτω από το νέο σπίτι που είχε βρει η γυναίκα με τα δύο της παιδιά, με τους γείτονες να ανησυχούν και να ειδοποιούν την Άμεση Δράση.

Σοκάρει η ομολογία του 50χρονου δολοφόνου

«Ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 5.30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά έφυγα», φέρεται να υποστήριξε ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί προέβη στην αποτρόπαια πράξη του ο 40χρονος χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας φέρεται να είπε: «Δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της να οδηγά το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και την μαχαίρωσα. Μετά πήγα σε ένα ξενοδοχείο όπου έμεινα περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια βγήκα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή».

«Θα σε σκοτώσω το κατάλαβες;», ακούγεται να λέει ο δράστης στην 40χρονη γυναίκα στον τελευταίο τσακωμό του πρώην ζευγαριού στις 6 Μαΐου. 

 

Θρίλερ στο Μενίδι: Γυναίκα έπεσε νεκρή στη μέση του δρόμου – Αναζητείται ο πρώην σύζυγός της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Χαραμάδα ελπίδας για τον 20χρονο που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ – Υποχώρησαν κάποια οιδήματα

Her News b

Αποκάλυψη «βόμβα» για Πάτρα: Η Ρούλα είχε σχέση με συγγενή του Μάνου – Μάρτυρας ξυλοδαρμών η μικρή Τζωρτζίνα

Her News

Καιρός: Άστατος κυρίως στα δυτικά και βόρεια της χώρας

Her News