HerNews.gr
Μόδα

Mermaidcore Trend: Πως να υοθετίσετε την νέα άκρως καλοκαιρινή τάση που μας κάνει να δείχνουμε σαν γοργόνες!

Στον κόσμο των μικρο-τάσεων του TikTok, έχουμε δει σχεδόν κάθε μυστικιστικό χαρακτήρα να δέχεται τη μόδα. Καθώς οδεύουμε προς το καλοκαίρι, όμως, είναι λογικό να αγκαλιάζουμε τις γοργόνες.

Η τάση mermaidcore είναι μια φανταστική αλλαγή στα ρούχα των διακοπών. Αντί για τα συνηθισμένα navy, όπως ρίγες και ψηλόμεσο σορτς, το mermaidcore έχει να κάνει με τις ψυχρές αποχρώσεις του μπλε, της λεβάντας και του πράσινου με πινελιές υφής και λάμψης. 

Παρακάτω, θα δούμε μερικά mermaidcore outfits που σίγουρα θα κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν

Μεσα στο μπλε

Ένας απλός τρόπος για να κάνετε το mermaidcore look είναι να συνδυάσετε ένα bralette με μια μάξι φούστα για μια εύκολη ατμόσφαιρα Ariel. Αναβαθμίστε το με αυτό το ασορτί σετ  και προσθέστε ένα διασκεδαστικό τακούνι για να τα συνδυάσετε όλα.

Vacation Vibes

Φυσικά θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας το mermaid look σας κατά τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Είτε θέλετε να κάνετε ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα είτε να χαλαρώσετε στην ξαπλώστρα σας, δοκιμάστε ένα εντυπωσιακό τοπ με μια φούστα με μοτίβο και μια ψάθινη τσάντα για μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Catch of the Day

Το Crochet είναι στις δόξες του αυτή τη στιγμή, οπότε γιατί να μην πάρετε την τάση στη θάλασσα; Συνδυάστε αυτό το εντυπωσιακό διχτυωτό φόρεμα με ένα αστραφτερό χρυσό μπικίνι για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Latin Vibes

Αν ψάχνετε κάτι για να φορέσετε σε όλες τις μεγάλες καλοκαιρινές σας εκδηλώσεις, δοκιμάστε ένα μίνι καθαρό παιχνιδιάρικο βολάν. Θα είστε αρκετά παραλιακοί χωρίς να μοιάζετε με ένα cosplay της Μικρής Γοργόνας.

Σύγχρονη γοργόνα

Αγκαλιάστε πλήρως την γοργόνα που κρύβετε μέσα σας με ένα σετ λαμπερής μοβ φούστας και μερικά έντονα αξεσουάρ για να ενώσετε την εμφάνιση.

Casual Mermaid

Εάν οι πούλιες, τα κρύσταλλα και τα μαργαριτάρια δεν είναι για εσάς, μπορείτε ακόμα να ροκάρετε το mermaidcore με λίγη περισσότερη λεπτότητα. Δοκιμάστε ένα διασκεδαστικό τοπ που δένει μπροστά, ένα παντελόνι και ένα τσόκερ με θαλασσινό κοχύλι για να τα συνδυάσετε για μια εύκολη μέρα στην παραλία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο φόρεμα της φετινής σεζόν

HerNewskl

Μόδα: Αν το Little Black Dress είναι πάντα κομψό είναι λόγω της ιστορίας του

HerNews ka

Camila Cabello: Ποιος είναι ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής που επιμελήθηκε την εμφάνιση της στα Grammys 2023;

HerNewskl