HerNews.gr
Beauty

Mewing: H τεχνική που αναδεικνύει το περίγραμμα του προσώπου

mewing

Φαίνεται ότι μπήκαμε σε ένα ακόμα trend περιποίησης προσώπου,  που αυτήν επικεντρώνεται στον τρόπο που αναδεικνύει τη γραμμή του σαγονιού.

mewing

Η τεχνική, γνωστή ως “mewing”, είναι ένας τρόπος επαναπροσδιορισμού του περιγράμματος του προσώπου που έχει κερδίσει αρκετή δημοφιλία στον ανδρικό πληθυσμό.

Πίσω από τη λέξη “mewing” δεν κρύβεται ένας ήχος γατών, όπως θα μπορούσε να νομίζει κανείς. Στην πραγματικότητα, αυτός ο όρος αναφέρεται σε μια τεχνική που επικεντρώνεται στην ορθή θέση της γλώσσας στον ουρανίσκο. Η σωστή στάση της γλώσσας φέρεται να επηρεάζει τη γραμμή του σαγονιού και τη γενικότερη μορφολογία του προσώπου.

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνική απαιτεί τη σωστή θέση της γλώσσας, εφάπτοντας πλήρως τον ουρανίσκο. Αυτό συμπεριλαμβάνει τη σύνδεση των χειλιών, το μισό κλείσιμο των ματιών, την ευθυγράμμιση των οδοντικών τόξων και την ώθηση της γλώσσας προς τον ουρανίσκο. Αισθητικά, η άσκηση αυτή αναδεικνύει τους μύες της γνάθου, εκπαιδεύοντάς τους και δημιουργώντας μια πιο ορισμένη γραμμή στο σαγόνι.

Τα video στα social media, από το YouTube μέχρι το TikTok, προσφέρουν συμβουλές και οδηγίες για να εφαρμοστεί αυτή η τεχνική. Παρότι το “mewing” ακολουθείται ευρέως από τους άνδρες, αυτή η τάση φαίνεται ότι απευθύνεται και σε εκείνους που επιθυμούν να διατηρήσουν μια καλοδιαμορφωμένη γραμμή στο πρόσωπο.

mewing

Αυτή η τεχνική, που επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου, μπορεί να αποτελέσει μια νέα προσέγγιση στην περιποίηση προσώπου για τους άνδρες, δίνοντάς τους ένα εργαλείο για να αναδείξουν την εμφάνισή τους με έναν μοντέρνο τρόπο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Milk Nails: Η τάση στο μανικιούρ που έχει μεγάλη διάρκεια

HerNewskl

Φράγμα υγρασίας του δέρματος: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον μαγικό skincare όρο!

HerNewskl

YSL Beauty: H Dua Lipa είναι η νέα brand ambassador!

HerNewskl