HerNews.gr
Ελλάδα

Μια φορά Ολυμπιακός, για πάντα Ολυμπιακός

Σε λίγες ώρες  ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Ανατολού Εφες στον πρώτο ημιτελικό για το Final 4. Μου φαίνεται περίεργο που γράφω για την ομάδα που υποστηρίζω καθώς έχω να το κάνω 6 χρόνια. Το σίγουρο είναι ότι «Μια φορά Ολυμπιακός, για πάντα Ολυμπιακός»

Πρέπει να ήμουν 4 ετών όταν ο μπαμπάς μου έβαλε εμένα και την αδελφή μου να υπογράψουμε σε ένα συλλεκτικό βιβλίο με τον δαφνoστεφανωμένο ότι θα είμαστε για πάντα Ολυμπιακοί. Στην πορεία της ζωής μου κατάλαβα ότι και να μην είχα υπογράψει, αυτήν την ομάδα θα ακολουθούσα. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (αυτό είχα γράψει και τότε, που πανηγυρίζαμε το back to back σαν τρελοί) θα είναι και πάλι στα παρκέ για την πολυπόθητη κούπα της Ευρωλίγκας. Μόνο που ο MVP δεν θα είναι ο ίδιος…

 

Ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να λείπει αλλά η καρδιά και ο παλμός του θα είναι εκεί. Όπως ήταν πάντα. Γιατί το λιμάνι του , ήταν ο Πειραιάς. 

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και αναμένεται να παραταχθεί χωρίς απουσίες. Κόντρα στην κάτοχο του τίτλου, με τους Τούρκους να μην έχουν στην διάθεσή τους τον Κρούνοσλαβ Σιμόν και να έχουν ένα ερωτηματικό σχετικά με την κατάσταση του Ρόντριγκ Μπομπουά.

Στον δεύτερο ημιτελικό της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ρεάλ. στις  22:00 και μεταδίδεται από Novasports Prime και LIVE από το SPORT24, με τους Καταλανούς να μετρούν 5 σερί νίκες κόντρα στους Μαδριλένους φέτος. Κάτι ωστόσο που δεν έχει καμία σημασία όταν μιλαμε για ένα παιχνίδι.

Άραγε θα βαφτεί κόκκινο το Βελιγράδι; Το ευχόμαστε. 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης: Αποκάλυψε ποιο πρόσωπο δημοσιοποίησε πρώτο το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου στην υπόθεση Γεωργούλη

HerNews ka

«Χάλκινη» η τρομερή Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην στο Παγκόσμιο

HerNews ka

Κορονοϊός: 1.957 νέα κρούσματα -Στους 661 οι διασωληνωμένοι, 43 νέοι θάνατοι

Her News b