HerNews.gr
Social News

Miley Cyrus: Αποκαλύπτει τη στιγμή που κατάλαβε ότι ο γάμος της με τον Liam Hemsworth είχε τελειώσει

Κατά τη διάρκεια ενός κλιπ της σειράς της “Used to Be Young” στο TikTok την Τετάρτη, η Miley Cyrus αποκάλυψε ότι συνειδητοποίησε πως ο γάμος της είχε τελειώσει ενώ ήταν πρωτοσέλιδο στο Φεστιβάλ Glastonbury 2019 στην Αγγλία.

«Το Glastonbury ήταν τον Ιούνιο, όταν πάρθηκε η απόφαση ότι εγώ και η δέσμευση του Liam να παντρευτούμε προήλθε από, φυσικά, ένα μέρος αγάπης πρώτα – επειδή ήμασταν μαζί για 10 χρόνια – αλλά και από ένα μέρος τραύματος», εξήγησε.

@mileycyrusUsed To Be Young (Series) – PART 37♬ Used To Be Young – Miley Cyrus

Εκείνη την εποχή, οι συμπρωταγωνιστές του «Last Song», που παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 , υπέστησαν πολλές απώλειες και «απλώς προσπαθούσαν να ξαναχτίσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν» αφού κάηκε το αγαπημένο τους σπίτι κατά τη διάρκεια της φωτιά στο Woolsey στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

«Η μέρα του σόου ήταν η μέρα που είχα αποφασίσει ότι δεν θα λειτουργούσε πλέον στη ζωή μου να είμαι σε αυτή τη σχέση», συνέχισε η Cyrus.

Η τραγουδίστρια  συνέχισε εξηγώντας πώς ανάγκασε τον εαυτό της να θάψει τα συναισθήματά της και να κάνει πράξη για χάρη των θαυμαστών της.

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth φιλιούνται.

«Αυτή ήταν μια άλλη στιγμή όπου το έργο, η ερμηνεία, ο χαρακτήρας ήρθαν πρώτα», είπε.

«Και υποθέτω ότι τώρα γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό για μένα να μην είμαι έτσι [πια]. Ο άνθρωπος έρχεται πρώτος».

Σε παλαιότερο κλιπ , η Miley Cyrus θυμήθηκε επίσης την αναμφισβήτητη χημεία μεταξύ της ίδιας και του Liam Hemsworth όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του “The Last Song” το 2009.

Ο Hemsworth ήταν ένας από τους τρεις φιναλίστ που συμμετείχαν σε οντισιόν για να παίξουν το αγόρι της Cyrus στην οθόνη και δεν άργησε να σηκώσει την τραγουδίστρια από τα πόδια της μετά τη συναυλία.

«Πιστεύω ότι ένα από τα στοιχεία που έκαναν εκείνη την ταινία τόσο ξεχωριστή ήταν ότι παρακολουθούσε δύο πολύ νέους ανθρώπους να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον, κάτι που συνέβαινε σε πραγματικό χρόνο και στην πραγματική ζωή», αποκάλυψε η Miley Cyrus.

@mileycyrusUsed To Be Young (Series) – PART 20♬ Used To Be Young – Miley Cyrus

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Τζομπανάκη: “Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο”

Her News b

Τζέρεμι Ρένερ: Αποκαλύπτει ότι έσπασε πάνω από 30 κόκαλα στο ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα

HerNews ka

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Η δημόσια εμφάνιση που έδωσε τέλος στις φήμες για “κρίση” στη σχέση

HerNews ka