HerNews.gr
Διεθνή

Miley Cyrus: Έξαλλη με τα Grammys – «Γιατί περίμεναν 20 χρόνια για να με πάρουν στα σοβαρά;»

Σε μια νέα συνέντευξή της, η Miley Cyrus αναρωτήθηκε γιατί έπρεπε να περιμένει δεκαετίες για να κερδίσει τον σεβασμό από τους συνομηλίκους της στη μουσική βιομηχανία, παρά το γεγονός ότι έκανε θραύση από νωρίς στην καριέρα της.

«Χωρίς κακία, το κάνω αυτό εδώ και 20 χρόνια, και αυτή είναι η πρώτη φορά που με παίρνουν στα σοβαρά στα Grammy;», ρώτησε η Miley Cyrus το W Magazine στο εξώφυλλό της στο Pop Issue που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, σχεδόν τέσσερις μήνες αφότου κέρδισε δύο βραβεία για το Νο. 1 τραγούδι της «Flowers».

Η Miley Cyrus στο περιοδικό W«Δυσκολεύτηκα να καταλάβω ποια είναι η μέτρηση εκεί, γιατί αν θέλουμε να μιλήσουμε για στατιστικά και αριθμούς, τότε πού στο καλό ήμουν; Και αν θέλετε να μιλήσουμε, για παράδειγμα, για τον αντίκτυπο στον πολιτισμό, τότε πού στο καλό ήμουν;» συνέχισε εκείνη.

Η τραγουδίστρια τόνισε στη συνέχεια, «Δεν πρόκειται για έπαρση. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου».

Η Miley Cyrus απέκτησε τον ομώνυμο ρόλο στο “Hannah Montana” όταν ήταν μόλις 12 ετών. Πρωταγωνίστησε στο σόου του Disney Channel από το 2006 έως το 2011 και ταυτόχρονα ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα, με πρώτες επιτυχίες όπως τα “See You Again”, “7 Things”, “The Climb” και “Party in the USA”.

Η Miley Cyrus στο περιοδικό WΗ πρώην παιδική σταρ ξέφυγε από την εικόνα του “καλού κοριτσιού” το 2013 με το άλμπουμ της «Bangerz» που ξεπερνούσε τα όρια, το οποίο περιλάμβανε τα σινγκλ που καθόρισαν την καριέρα της «We Can’t Stop» και «Wrecking Ball». Κατά τη διάρκεια εκείνης της εποχής, δέχτηκε επίσης πυρά επειδή έκανε twerking στον Robin Thicke στα MTV Video Music Awards.

Το “Bangerz” χάρισε στην Cyrus την πρώτη της υποψηφιότητα για Grammy, για το καλύτερο ποπ φωνητικό άλμπουμ, αλλά δεν πήρε τρόπαιο παρά μόνο εννέα χρόνια αργότερα.

Κατά τη διάρκεια της 66ης ετήσιας τελετής τον Φεβρουάριο, το “Flowers” κέρδισε την καλύτερη ποπ σόλο ερμηνεία και δίσκο της χρονιάς, ξεπερνώντας τα αγαπημένα Grammy όπως η Taylor Swift και η Billie Eilish.Η Miley Cyrus στο "Hannah Montana"«Αυτό το βραβείο είναι καταπληκτικό, αλλά πραγματικά ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα, γιατί η ζωή μου ήταν όμορφη χθες», είπε η Miley Cyrus στη σκηνή ενώ δέχθηκε την τελευταία διάκριση, η οποία είναι μία από τις διάσημες κατηγορίες Big Four της Ακαδημίας Ηχογράφησης.

«Δεν θα πάρουν όλοι ένα Grammy στον κόσμο», πρόσθεσε, «αλλά όλοι σε αυτόν τον κόσμο είναι θεαματικοί, οπότε παρακαλώ μην πιστεύετε ότι αυτό είναι σημαντικό».

Ερμήνευσε επίσης το “Flowers” κατά τη διάρκεια της παράστασης με ένα αστραφτερό φόρεμα Bob Mackie με χτένισμα εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Grammy 2024- Miley Cyrus: Αυτά τα skincare προϊόντα επέλεξε στα βραβεία!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ για παραπλανητικό ισχυρισμό φιλανθρωπίας

HerNews ka

Millie Bobby Brown: Μιλάει για τον αρραβώνα της με τον Jake Bongiovi – «Έχει διαφορετική αίσθηση»

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Μιλά για πρώτη φορά για όλους & για όλα – «Αγαπώ την οικογένειά μου»

HerNews ka