HerNews.gr
Beauty

Miley Cyrus: Το νέο της look θυμίζει “Hannah Montana”

Υπάρχει μια μερίδα ποπ σταρ των οποίων οι μουσικές εποχές ορίζονται από τα χτενίσματα. Η Lady Gaga μας έρχεται στο μυαλό, όπως και η Rihanna, αλλά θα λέγαμε ότι ο “χαμαιλέοντας” στα μαλλιά πρέπει να είναι η Miley Cyrus.

Το ξανθό alter ego της, η Hannah Montana, μεγάλωσε ένα πλήθος κοριτσιών της δεκαετίας του 2000 και ακόμη και μετά το τέλος του σόου, τα μαλλιά της Miley Cyrus κοσμούσαν τα διαφορετικά άλμπουμ και την αισθητική της.

Θυμάστε το κόψιμο της Bangerz pixie; Ή τα ζεστά ξανθά μαλλιά της με σκούρες ρίζες που έκανε για το εξώφυλλο του Malibu; Το 2024, η Cyrus είναι ακόμα στο παιχνίδι των μαλλιών της, με ένα νέο κούρεμα να σηματοδοτεί πιθανώς μια νέα εποχή.

Στις 27 Ιουνίου, η Cyrus δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο Instagram — κάτι που είναι σπάνιο για την σταρ. Η 31χρονη είναι αρκετά “ήσυχη” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σπάνια κάνει συνεντεύξεις και δεν έχει εμφανιστεί μετά από τα Grammy. Έτσι, η νέα της ανάρτηση μας ξάφνιασε, όπως και το κούρεμα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Στις φωτογραφίες, η Miley Cyrus άλλαξε τα μαλλιά της δεκαετίας του ’70 με ένα κούρεμα πολύ εμπνευσμένο από τη Hannah Montana. Πήρε τα καλύτερα και των δύο κόσμων με καστανά σοκολατένια μαλλιά που ήταν χτενισμένα σε απαλούς κυματισμούς.

Νέες αφέλειες πλαισίωσαν το πρόσωπό της και οι ζεστές ξανθές ανταύγειες ξεχώριζαν. Οι μισές της αφέλειες ήταν ξανθές που έδιναν σοβαρή ενέργεια Y2K.Η Miley Cyrus με μελαχρινή.Για το μακιγιάζ, η επιδερμίδα της τραγουδίστριας των «Flowers» ήταν λαμπερή και επέλεξε να μην φορέσει ρουζ, αλλά σμίλεψε τα μάγουλά της με ένα απαλό μπρόνζερ. Τα βλέφαρά της καλύφθηκαν με μαύρη σκιά για να δημιουργήσουν ένα smokey eye και ολοκλήρωσε το look με ένα ροδακινί nude lip gloss.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κυριακή Αναστασοπούλου: Οι πιο hot τάσεις για τα ματιά

Her News

Η Zendaya έκανε την απόλυτη εμφάνιση με ένα κλασικό και chic look

HerNewskl

Eva Mendes: Έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά για να ξεκινήσει το 2023!

HerNewskl