HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Μην βγεις ραντεβού μαζί του αν….

Πάσες χαμένες ώρες σε λάθος ραντεβού έχετε περάσει; Εμείς πολλές και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, και αν δεν θέλεις να σπαταλήσεις ένα βράδυ βγαίνοντας με κάποιον που δεν ξέρεις αν θα έχετε ουσιαστικό μέλλον, παρακάτω θα βρεις πέντε χρήσιμες συμβουλές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αξίζει πραγματικά ή όχι.

Καταρχάς αν είναι αγενής Αν το να μιλάει άσχημα σε παρκαδόρους, σερβιτόρους και γενικά μιλάει με ύφος και νομίζει πως είναι ανώτερος όλων, τότε δεν έχεις και πολλά να πεις με ένα τέτοιο άτομο.

Επίσης αν κοιτάζει όποια γυναίκα περνάει. Φυσικά και αν περάσει από μπροστά σας ένας πολύ όμορφος και εντυπωσιακός άνθρωπος, είτε γυναίκα, είτε άντρας θα κοιτάξετε και οι δυο.

Πρόσεξε αν σου ζήτησε να βγείτε τελευταία στιγμή. Ποτέ δεν ζητάς από μία γυναίκα να βγείτε και της το λες λίγες ώρες πριν. Αν ήθελε να σε δει πραγματικά, θα μοιραζόταν την σκέψη του μαζί σου τουλάχιστον μία μέρα πριν.

Τέλος μην βγεις μαζί του αν στο ακύρωσε περισσότερο από δύο φορές. Αν έχετε κανονίσει να βγείτε και στο παρελθόν και το ακύρωσε για διάφορους λόγους, τότε καλά θα κάνεις να είσαι καχύποπτη, αφού αν τους άρεσες πραγματικά θα το ακύρωνε αν υπήρχε πραγματικά κάποιος σοβαρός λόγος και εσύ τον ήξερες. 

Για αυτό αναγνώρισε τα σημάδια και μην χάσεις τον χρόνο σου με άλλο ένα κακό ραντεβού.

Νεότερα Άρθρα

Dating apps: Πώς θα αποκτήσεις περισσότερα μηνύματα;

HerNewskl

Αν τα χρήματα μετρούνταν σε χρόνο, θα διάλεγες να ζήσεις αιώνια;

Her News

Σημάδια που δείχνουν ότι δεν είστε έτοιμοι για σχέση

Her News