HerNews.gr
Μόδα

Μόδα: Τι να φορέσω το βράδυ της Ανάστασης;

fashion

Το βράδυ της Ανάστασης είναι λίγες ώρες μακριά.. και δεν έχεις βρει τι θα φορέσεις;

Σου έχουμε τις πιο σίγουρες λύσεις για το βράδυ της Ανάστασης, για να είσαι κομψή και στην εκκλησία και στο τραπέζι μετά: 

Φόρεμα

Όταν μιλάμε για φορέματα, δεν εννοούμε απαραίτητα κάτι πλύ επίσημο. Μάλιστα, για να μην φαίνεται επίσημο, μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν τζάκετ. Μην ξεχάσεις τα vintage ασημένια σου δαχτυλίδια, τα οποία είναι η λεπτομέρεια που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά. Αν είσαι λάτρης του χρυσού, επέλεξε να κάνεις layering με χρυσές αλυσίδες. Και επειδή στην εκκλησία δεν μπορείς να βάλεις κάτι προκλητικό, στην περίπτωση του κοντού φορέματος, επέλεξε χοντρό μαύρο καλσόν. Αν, από την άλλη, προτιμήσεις μακρύ φόρεμα, οι ψηλές μπότες είναι must. Τώρα που προλαβαίνουμε να τις φορέσουμε λόγω καιρού..

dress

Ολόσωμη Φόρμα

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα από τα hot trends κάθε σεζόν και, αν δεν υπάρχει στην ντουλάπα σου, πρέπει οπωσδήποτε να την αποκτήσεις. Εμείς αγαπάμε το total black και το προτείνουμε με κλειστά μάτια! Συνδύασέ την με μία μικρή τσάντα σε nude αποχρώσεις και ένα μακρύ κολιέ. Κλασσικό και διαχρονικό. Δεν θα χάσεις πότε με αυτή την επιλογή. Αν θες να τολμήσεις λίγο παραπάνω, επέλεξε μια τσάντα με έντονο χρώμα. 

jumpsuit

Blazer

Τα γυναικεία σακάκια είναι ένα ρούχο που μας βγάζει συχνά από τη δύσκολη θέση. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα απλό t-shirt ή πουκάμισο και ένα στενό παντελόνι στο ίδιο χρώμα. Για πιο απλές εμφανίσεις, ένα τζιν στύλ καμπάνα είναι ιδανικό. Για να ολοκληρώσεις το look, επέλεξε μεγάλα statement σκουλαρίκια. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Όσα δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου

Her News

Chiara Ferragni: Τι συμβόλιζε το χρυσό βρέφος που κρατούσε στην αγκαλιά της;

HerNewskl

Chain bags: Η τσάντα που πρωταγωνίστησε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

HerNewskl