HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Modern Cinderella: «Με τον Ricta μπορεί κάποια στιγμή να τα ξανά βρούμε»

Η Modern Cinderella ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 13/5 στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή influencer μίλησε μεταξύ άλλων για την επιλογή της να γίνει μητέρα από πολύ μικρή ηλικία, για την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα με τον γιό της αλλά και για τον πατέρα του παιδιού της, τον γνωστό τράπερ Ricta.

«Είχαμε χωρίσει στους 6 μήνες αφού γέννησα. Δε θέλαμε να υπάρχουν εντάσεις, να τσακωνόμαστε μπροστά στο παιδί. Είναι πιο σημαντικό να είμαστε καλά χωριστά και για αυτό είχαμε αποφασίσει να χωρίσουμε… Επειδή έχω για πρότυπο τη μαμά μου, που με μεγάλωσε μόνη της, και είδα πως είναι να είναι στη δουλειά συνέχεια, να προσπαθεί να σου παρέχει τα πάντα, να είναι δίπλα σου και να σου δίνει την καλύτερη ανατροφή, δεν με φόβισε. Η μαμά μου πήρε το πτυχίο της στο πανεπιστήμιο με εμένα αγκαλιά. Είδα όλα αυτά τα χρόνια πόσο πολύ πάλεψε η μαμά μου και είχα πει ότι εγώ όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν τη μαμά μου» αποκάλυψε η Modern Cinderella.

«Όταν είχα πάρει την απόφαση να έρθω στην Αθήνα όλοι μου έλεγαν “που πας με ένα μωρό στην αγκαλιά, θα γυρίσεις σε ένα μήνα”. Εγώ είπα ότι θα πάω στην Αθήνα να δουλέψω, ασχολούμαι με διαφημίσεις στα social και οι περισσότερες εταιρίες είναι εδώ. Για το πρώτο πεντάμηνο δεν είχα βοήθεια. Οι γονείς μου δεν είναι εδώ, η πεθερά μου δεν μπορούσε να έρχεται στην αρχή, οπότε έπαιρνα το παιδί παντού μαζί μου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aka Poppy (@modernccinderella)

Από ένα σημείο και μετά ένιωθα ότι ο μικρός δεν ήταν τόσο άνετος με την κάμερα. Γκρίνιαζε και δεν ήθελα να τον φέρνω σε αυτήν την κατάσταση. Έψαξα πολύ να βρω μια νταντά να με βοηθάει γιατί δε γίνεται διαφορετικά. Δεν έχω σταθερό ωράριο… Ο μπαμπάς, ο Δημήτρης, δεν είναι ότι δεν ερχόταν στο παιδί. Απλά επειδή είναι τραγουδιστής και είχε live στην άλλη άκρη της Ελλάδας δεν ήταν τόσο εύκολο. Είναι εξαιρετικός πατέρας. Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να τα ξαναβρούμε», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της λέει: «Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου βλέπω ότι και εσύ το θέλεις, να τα ξαναβρείτε και να μεγαλώσετε το παιδάκι σας παρέα. Αλλά σε βλέπω ότι και εσύ το θέλεις, είσαι ερωτευμένη ακόμη» με την Modern Cinderella να το παραδέχεται, απαντώντας «ναι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Βουλγαράκη: Στο “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα από την επόμενη χρονιά – Όσα δήλωσε ο παρουσιαστής

HerNews ka

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ευχάριστα τα νέα για την υγεία του και την δικαστική απόφαση

HerNews ka

Γιούλικα Σκαφιδά: «Ρώτησα τον γιατρό μου εάν μπορώ να κάνω wind surfing ενώ είμαι έγκυος»

HerNews ka