HerNews.gr
Beauty

Monica Bellucci: Οι αγαπημένες μας αλλαγές στα μαλλιά της

H Monica Bellucci είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου και των εποχών. Τα χτενίσματα της δεν θα μπορούσαν να μην αποτελούν έμπνευση σε κάθε μια από εμάς.  

Αν και η Monica Bellucc δεν έχει αλλάξει ποτέ ιδιαίτερα την απόχρωση των μαλλιών της, η ίδια έχει αφήσει το δικό της στίγμα αλλάζοντας τα χτενίσματα αλλά και τα κουρέματα της. Άλλωστε όλα της ταίριαζαν “γάντι”. Η επιτυχημένη ηθοποιός και σύμβολο της ομορφιάς έχει κεντρίσει τα βλέμματα καθώς αποδείχθηκε αρκετά τολμηρή στα hai looks της. 

Ο κοινός παρανομαστής, όπως είπαμε και παραπάνω ήταν και είναι το αξεπέραστο σκούρο καστανό χρώμα των μαλλιών της. Σε αυτό έμεινε σταθερή και δεν πειραματίστηκε ποτέ! Κάτι παραπάνω θα ήξερε…

Η Monica Bellucci, λοιπόν, κατά τους καιρούς έχει αποδείξει ότι δεν φοβήθηκε ουδεμία το ψαλίδι καθώς τα διαφορετικά μήκη τα αγάπησε. Από πολύ μακρύ μέχρι έως το στήθος, κοντό καρέ αλλά και μακρύ καρέ. Οι αφέλειες ταίριαζαν καταπληκτικά στο πρόσωπο της διαψεύδοντας τον μύθο που λέει ότι πάνε μόνο σε κοπέλες με μεγάλο κούτελο. 

Από τα αγαπημένα μας ατημέλητα μαλλιά της μέχρι και το κομψό κοντό hair look που έχει υιοθετήσει πια, παρακάτω θα βρεις τα πιο όμορφα χτενίσματα που έχουμε δει στις δημόσιες εμφανίσεις της…Και είναι όλα μοναδικά: 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ©Getty Images

Νεότερα Άρθρα

Ονειρεύεσαι μακριά μαλλιά; Με αυτούς τους τρόπους θα τα αποκτήσεις

Her News b

Ελαιόλαδο: Η λύση για υγιή, μακριά και λαμπερά μαλλιά

Her News

Chocolate Milk Nails: Το μανικιούρ που δημιουργεί εφέ μαυρίσματος

HerNewskl