HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μορφούλα: «Δεν μπορώ να εξηγήσω την αγάπη που έχουμε με τον Πέτρο, είναι το άλλο μου μισό»

Η Μορφούλα Ιακωβίδου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της στο τραγούδι, τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο αλλά και για τον αδερφό της Πέτρο Ιακωβίδη.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον έρωτα αλλά και τα επαγγελματικά της.

«Τελειώνουμε τις εμφανίσεις από το Fantasia με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ξεκινάμε την περιοδεία παρέα. Το τραγούδι «Θα τα σπάσω όλα» είναι πολύ εγώ, είμαι νευρική, αλλά φεύγω από κάπου πριν τα σπάσω όλα». Δεν με ενδιαφέρει πλέον σαν Μορφούλα η καψούρα, με ενδιαφέρει ο έρωτας, αλλά στο κομμάτι της συντροφικότητας και της αγάπης», είπε αρχικά η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Για τον αδερφό της, Πέτρο Ιακωβίδη:

«Η μεγαλύτερη παρεξήγηση που έχει ειπωθεί για μένα είναι το κομμάτι του αδελφού μου, Πέτρου Ιακωβίδη. Στις αρχές με ενοχλούσε, έλεγα «γιατί το λένε αυτό;». Προφανώς, δεν θα πάρεις μια βοήθεια αν έχεις τον Πέτρο Ιακωβίδη αδελφό; Δεν μπορώ να εξηγήσω την αγάπη που έχουμε με τον Πέτρο, είναι το άλλο μου μισό», δήλωσε.

Για την καθημερινότητά της η Μορφούλα Ιακωβίδου αποκάλυψε πως, «Μου αρέσει πολύ να κάνω δουλειές στο σπίτι, μου αρέσει πάρα πολύ να πλένω μπαλκόνια. Πεθαίνω να πλένω το αυτοκίνητο μόνη μου το βράδυ, με χαλαρώνει. Στην κουζίνα θα μπω… και θα ξαναβγώ, θα το κάνω γιατί πρέπει, όχι επειδή μου αρέσει».

Μορφούλα Ιακωβίδου: «Εννοείται πως είμαι αδελφή του Πέτρου, αλλά έχω διανύσει μία δική μου επαγγελματική πορεία»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Συνάδελφος με κλώτσησε για να μη βγω δίπλα στον σχεδιαστή στο φινάλε της επίδειξης»

Her News

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεκίνησε η διαδικασία αποσωλήνωσης στη ΜΕΘ – Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Her News

H Αλίκη Κατσαβού μιλάει για τον γιο της, την απώλεια του Κώστα Βουτσά και τις ειδήσεις που δεν υφίστανται

Vip Group