HerNews.gr
Διεθνή

Morgan Freeman: Νέες εικόνες του ανησυχούν τους θαυμαστές του

Ο σταρ του κινηματογράφου, Morgan Freeman, επίσης δεν γλιτώνει από το πέρασμα του χρόνου. Ο ταλαντούχος Αμερικανός ηθοποιός είναι πλέον 87 ετών και συνεχίζει να εμφανίζεται στα κόκκινα χαλιά.

Ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα έχει προκαλέσει διαμάχη στους followers του με αρκετά διαφορετικές απόψεις.

Πώς είναι ο Morgan Freeman;

Το βίντεο αποτελείται από λίγο περισσότερα από είκοσι πέντε δευτερόλεπτα στα οποία ο ηθοποιός εμφανίζεται στο Τηλεοπτικό Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο. Τον βλέπουμε να αστειεύεται, να χαιρετάει και να κάνει πάντα φιλικές χειρονομίες με τους άλλους, αλλά το χέρι του έχει προκαλέσει ενδιαφέρον.

Οι θαυμαστές αμφιβάλλουν για την κατάσταση της υγείας του και υπάρχουν απόψεις από το ένα άκρο στο άλλο. Υπάρχουν εκείνοι που σκέφτονται: «Είναι τέλειος για τα 87 του χρόνια», αλλά υπάρχουν και εκείνοι που ενδιαφέρονται για τις κινήσεις του που ολοένα και πιο δύσκολα αρθρώνονται και για τη θήκη που φορούσε ο ηθοποιός στο χέρι του.

Το γάντι που φορούσε ο ηθοποιός και το οποίο επίσης έχει προκαλέσει πολλά σχόλια οφείλεται σε ένα τροχαίο ατύχημα που υπέστη το 2008 στο οποίο έσπασε το χέρι και τον ώμο του, που επηρέασαν την κινητικότητά του: «Έπαθα νευρική βλάβη και δεν βελτιώθηκε. Δεν μπορώ να το μετακινήσω».Ο ηθοποιός αναγκάζεται να φορέσει ένα γάντι στο χέρι του για να ανακουφίσει τον πόνο που προκαλεί η ινομυαλγία, η οποία επηρεάζει μύες, τένοντες και συνδέσμους.

Μερικοί από τους θαυμαστές του Morgan Freeman δεν γνώριζαν αυτό το γεγονός για τη ζωή του ηθοποιού της μεγάλης οθόνης και αναρωτήθηκαν γιατί ο ηθοποιός φορούσε το γάντι στο Τηλεοπτικό Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο.

Στο Τηλεοπτικό Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο, ο Morgan Freeman ταξίδεψε στο Μονακό για να λάβει το βραβείο Crystal Nymph κατά την τελετή έναρξης. Ένα βραβείο για την καριέρα του που μας άφησε μια από τις εικόνες της ημέρας στα κοινωνικά δίκτυα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Φοξ: Αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν αγάπησε το σώμα της

HerNews ka

Αποφυλακίζεται ο Αντόνιο Παντσέρι με βραχιολάκι

HerNews ka

Τζόνι Ντεπ: Ένας έρωτας, ένα δικαστήριο και μια ζωή γεμάτη αμαρτίες

Her News b