HerNews.gr
Social News

Naomi Campbell: H πρώτη τρυφερή φωτογράφιση με την κορούλα της

Naomi Campbell: H πρώτη τρυφερή φωτογράφιση με την κορούλα της

Η Naomi Campbell περνάει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Μάιο το 2021. Η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της πως δεν την είχε υιοθετήσει. Αυτήν την φορά, η Naomi Campbell αποφάσισε να φωτογραφηθεί με το όμορφο μωράκι της, ενώ παράλληλα μοιράστηκε με τους fans της το πώς μεγαλώνει το παιδί της. 

Η Naomi Campbell και η κόρη της

H ίδια εξομολογήθηκε πως ” “παντα ήξερα ότι μια μέρα θα γινόμουν μητέρα αλλά είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό” είπε και εξήγησε μάλιστα ότι ενθαρρύνει όλους τους μεγαλύτερους φίλους της να αποκτήσουν παιδιά: “Λέω σε όλους να το κάνουν, να μην διστάσουν”.

Το μοντέλο είπε πως θέλει να γράψει ένα  βιβλίο με τα απομνημονεύματά της. Ανάμεσα στα όσα πρόκειται να εξιστορήσει, θα αναφέρεται και στη γέννηση της μικρή της. Παράλληλα, δήλωσε ότι:
“Μπορώ να μετρήσω στα δάχτυλα ενός χεριού τους ανθρώπους που γνώριζαν ότι θα αποκτούσα μωρό. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει” είπε και αποκάλυψε ότι “δεν είναι υιοθετημένη, είναι το παιδί μου”.
Αρκετές φίλες της έχουν γνωρίσει την κορούλα της και ανάμεσα σε αυτές είναι και η  Cindy Crawford και η Christy Turlington.  
Η μικρή έχει ταξιδέψει σε αρκετές χωρες σε όλο τον κόσμο. Με αφορμή αυτό το μοντέλο δήλωσε ότι:
“Είμαι τυχερή για η μικρή μου λατρεύει να ταξιδεύει όπως κι εγώ. Είναι καλό κορίτσι. Κοιμάται καλά, σπάνια κλαίει και μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλή για την ηλικία της. Μόλις άρχισε να χαιρετά, είναι πολύ διασκεδαστικό. Γελάει πολύ και σχεδόν μιλάει”
Δες τη δημοσίευση
Naomi Campbell: H πρώτη τρυφερή φωτογράφιση με την κορούλα της

 

Νεότερα Άρθρα

Sharon Stone: “Μόλις είχα μία ακόμη λανθασμένη διάγνωση και επέμβαση”

HerNewskl

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στη Μύκονο με τον κολλητό του φίλο Ανέστη Ευαγγελόπουλο

HerNews ka

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είμαι ανίκανος να κρατήσω χρήμα»

Her News b