HerNews.gr
Διεθνή

Naomi Campbell: Κυκλοφορεί στους δρόμους των Καννών με μάσκα ομορφιάς και γυαλιά ηλίου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Page Six, η Naomi Campbell εθεάθη να περπατά στο ξενοδοχείο της στις Κάννες την Τρίτη φορώντας μάσκα προσώπου (είδος περιποίησης δέρματος, όχι τύπου COVID) και γυαλιά ηλίου.

«Έφτασε με συνοδό ασφαλείας φορώντας μάσκα προσώπου», λέει κάποιος “αυτόπτης μάρτυρας”  ο οποίος σημειώνει ότι η Campbell κατευθύνθηκε κατευθείαν στο δωμάτιό της μετά το check-in.

«Φορούσε γυαλιά ηλίου από πάνω», λέει ο αυτόπτης μάρτυρας μας. «Ήμουν σαν βασίλισσα. Εικονική.”

«Ακόμη και ο τρόπος που περπατά είναι σε στυλ πασαρέλας. Ασφάλεια και στις δύο πλευρές και κάποιος με τσάντες ρούχων»

Η Naomi Campbell έχει κάνει γνωστή την αγάπη της για μια καλή μάσκα. Κάποτε είχε δηλώσει για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της: «Ενυδατώνω συνεχώς – μάσκες, μάσκες προσώπου, κρεμώδεις μάσκες, χάρτινες μάσκες».

Λίγες ώρες αργότερα, η Naomi έλαμψε στο κόκκινο χαλί για την ταινία έναρξης «Jeanne du Barry» με ένα φόρεμα από παγιέτα μέχρι το πάτωμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Economist: Η Βιέννη είναι η καλύτερη πόλη να ζει κανείς – Κέρδισε τον τίτλο για 4η φορά

Her News b

Σιλβέστερ Σταλόνε: Με ένα διαμέρισμα και μια Porsche προσπάθησε να «ρίξει» την Πάμελα Άντερσον

HerNews ka

And Just Like That: Θα υπάρχει τελικά επανασύνδεση ανάμεσα στην Carrie Bradshaw και τον Aiden;

HerNewskl