HerNews.gr
Διεθνή

Naomi Campbell: Μιλά για πρώτη φορά για την παρένθετη μητρότητα

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Naomi Campbell μίλησε για την εμπειρία της με την παρένθετη μητρότητα. Λέγοντας απλώς «το έκανα», η 54χρονη επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι τόσο η δίχρονη κόρη της όσο και ο γιος της, που είναι σχεδόν ενός έτους, γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητρότητας.

Η Naomi Campbell αποκάλυψε τον φόβο που αντιμετωπίζει για το μέλλον και είπε: «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα. Με έκανε να φοβάμαι για το μέλλον». Και πρόσθεσε: «Ελπίζω σε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μου. Είναι 110 τοις εκατό προτεραιότητά μου. Πρέπει να είμαι δίπλα τους την πρώτη τους μέρα στο σχολείο». Μοιράζοντας λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της σχέσης της και την αγάπη της για τη μητρότητα, ανέφερε ότι ήταν χαρούμενη που είναι ανύπαντρη μητέρα και εξέφρασε την ανησυχία της για τα νεαρά κορίτσια που λένε ότι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά λόγω του κόστους ζωής ή άλλων παραγόντων.

«Έχω πει, “Θα αλλάξεις γνώμη. Θα θέλεις να γίνεις μαμά”. Καταλαβαίνω ότι οικονομικά είναι δύσκολο. Αλλά η μαμά μου δεν είχε τίποτα και το έκανε να δουλέψει. Αξίζει τον κόπο. Είναι τόσο εκπληκτικό», είπε το supermodel.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr .🧿Naomi Campbell (@naomi)

Η Naomi Campbell έχει αποφύγει προηγουμένως να σχολιάσει αυτό το θέμα, δεν αποκάλυψε ποτέ δημόσια τα ονόματα των παιδιών της και προστατεύει την ταυτότητά τους αποφεύγοντας τη δημοσίευση φωτογραφιών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – όπως πολλές διασημότητες που προστατεύουν το απόρρητο των παιδιών τους αυτήν τη στιγμή.

Η μόνη άλλη φορά που το μοντέλο συζήτησε για την κόρη της ήταν με τη βρετανική Vogue το 2022, όπου δήλωσε:  «Δεν υιοθετήθηκε – είναι το παιδί μου», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Πρόσθεσε ότι αυτό ήταν μια έκπληξη και για πολλούς από τους γνωστούς της, λέγοντας: «Μπορώ να υπολογίζω στο ένα χέρι τον αριθμό των ανθρώπων που ήξεραν ότι την είχα» και μοιράστηκε ότι θα αποκάλυπτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βιβλίο της, το οποίο δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

Naomi Campbell: Η σπάνια εξομολόγησή της για τη μητρότητα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η Καμίλα αποτίει φόρο τιμής στην αείμνηστη πεθερά της φορώντας την τιάρα της

HerNews ka

Chris Brown: Δέχθηκε μήνυση για ξυλοδαρμό άνδρα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λονδίνου

HerNews ka

Angelina Jolie: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το νέο της κατάστημα που θα διοικείται από σεφ πρόσφυγες και μετανάστες

HerNews ka