HerNews.gr
Διεθνή

Nick Pasqual: Ο πασίγνωστος ηθοποιός μαχαίρωσε πάνω από 20 φορές τη σύντροφό του

Η make-up artist Allie Shehorn, μαχαιρώθηκε περισσότερες από 20 φορές από τον φίλο της Nick Pasqual έλαβε προσωρινή απαγόρευση περιορισμού μόλις τρεις ημέρες πριν από την επίθεση, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά η DailyMail.com.

Στην κατάθεσή της, η Allie Shehorn, 35 ετών, ισχυρίστηκε ότι υπέφερε από έναν σοκαριστικό “κατάλογο κακοποίησης”, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, του πνιγμού και του ξυλοδαρμού με ζώνη.

Μέρες αργότερα, στις 23 Μαΐου, η Shehorn δέχτηκε βίαιη επίθεση στο σπίτι της  από τον ηθοποιό Nick Pasqual, ο οποίος συνελήφθη αυτή την εβδομάδα στη Sierra Blanca του Τέξας ενώ προσπαθούσε να διαφύγει πέρα ​​από τα σύνορα στο Μεξικού.

Ο Pasqual κατηγορήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης για απόπειρα φόνου, εισβολή πρώτου βαθμού στο σπίτι και τραυματισμό ενδοοικογενειακής βίας. Αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη εάν καταδικαστεί.

Ο ηθοποιός, ο οποίος εμφανίστηκε πιο πρόσφατα ως δευτερεύων χαρακτήρας που ονομάζεται Thresher στην ταινία Rebel Moon του 2023, επιτέθηκε στην Shehorn τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, που κατατέθηκαν στις 18 Μαΐου, ο Nick Pasqual τη χτύπησε με ζώνη του στις 29 Ιανουαρίου, έσπασε πολλές πόρτες στο σπίτι τους στο Sunland της Καλιφόρνια στις 6 Μαρτίου, τη βίασε και προσπάθησε να την πνίξει στις 14 Απριλίου.

Η κλιμακούμενη κακοποίηση, η οποία κορυφώθηκε με το μαχαίρι φρίκης στις 23 Μαΐου, περιελάμβανε επίσης ένα βίαιο περιστατικό στις 18 Μαΐου, το οποίο ώθησε την Shehorn να υποβάλει αίτηση για περιοριστικά μέτρα.Νικ Πασκουάλ: Ο ηθοποιός του «How I Met Your Mother» μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του

Σύμφωνα με την make-up artist, ο Pasqual «θύμωσε γύρω στις 3 το πρωί και άρχισε να μου φωνάζει και να ουρλιάζει, κάτι που συμβαίνει όταν είναι υπό την επήρεια».

Συνέχισε: «Με χαστούκισε στο πρόσωπο και καθώς προσπαθούσα να ξεφύγω από το διάδρομο, άρπαξε τα μαλλιά μου και με τράβηξε πίσω και χτύπησα στο πάτωμα χτυπώντας το πίσω μέρος του κεφαλιού μου στο έδαφος».

Στη συνέχεια, καθώς προσπάθησε να φύγει από το δωμάτιο, ο Pasqual φέρεται να την άρπαξε από το λαιμό και να την έσφιξε, ελευθερώνοντάς την μόνο όταν απείλησε να ουρλιάξει και να ειδοποιήσει τους άλλους ανθρώπους που έμεναν στην ιδιοκτησία.

H Shehorn πρόσθεσε: «Ήταν βίαιος στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν ήταν μαζί μου σωματικά, εκτός από δύο νύχτες όπου μου έσκισε τα ρούχα».

Η makeup artist αναρρώνει από την επίθεση με μαχαίρι στο νοσοκομείο με την φίλη της να λέει στο τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο KTLA ότι είναι σε «καλή διάθεση».

Είπε επίσης ότι επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη Shehorn περιτριγυρισμένη από αίμα στην κρεβατοκάμαρά της, κάτι που πρόσθεσε ότι «δεν ήταν ωραίο θέαμα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η διαθήκη του – Ποιοι κληρονομούν την τεράστια περιουσία του

HerNews ka

Prince: Το χαρακτηριστικό του πουκάμισο από το «Purple Rain» πωλείται σε δημοπρασία

HerNews ka

Σε μπελάδες ο Γουίλ Σμιθ: Η «τσουχτερή» κλήση που έλαβε

HerNews ka