HerNews.gr
Διεθνή

Nicki Minaj: «Σπάει» τη σιωπή της μετά τη σύλληψη στο Άμστερνταμ για κατοχή ναρκωτικών

Η σύλληψη της Nicki Minaj στο Άμστερνταμ διήρκεσε μόλις λίγες ώρες, αλλά η συνέχεια του δεν έχει τελειώσει. Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, η ράπερ εξέδωσε μια δήλωση ζητώντας συγγνώμη από τους θαυμαστές της που ακύρωσε μια από τις εμφανίσεις της και απειλούσε να μηνύσει τις ολλανδικές αρχές για τη σύλληψή της.

Το απόγευμα του Σαββάτου 25/5 , η Nicki Minaj ανέβασε μια σειρά βίντεο στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με λεπτομέρειες τη σύλληψή της στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ με την υποψία ότι «εξήγαγε μαλακά ναρκωτικά». Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι βρήκαν μαριχουάνα στις αποσκευές της.

Η Minaj αφέθηκε ελεύθερη έξι ώρες αργότερα, αφού κατέβαλε εγγύηση 350 ευρώ, αλλά ήταν πολύ αργά για να φτάσει στην συναυλία της στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Ο συναυλιακός χώρος προσπάθησε να καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ώρα έναρξης, αλλά, τελικά, η συναυλία δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@nickiminaj)

Η «συγγνώμη» της Nicki Minaj

Σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter) η τραγουδίστρια έγραψε: «Σας παρακαλώ, δεχτείτε τη βαθύτατη και πιο ειλικρινή μου συγγνώμη». Εξήγησε ότι μόλις είχε φτάσει στο ξενοδοχείο της στην Αγγλία και δεν ήταν σε θέση να κάνει την συναυλία.

Ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές της που προσευχήθηκαν για εκείνη. «Να είστε ευλογημένοι πέρα ​​από τη φαντασία σας», πρόσθεσε.

Στη δήλωση, η 41χρονη τραγουδίστρια είπε ότι οι ολλανδικές αρχές «πέτυχαν το σχέδιό τους να μην με αφήσουν να ανέβω σε αυτή τη σκηνή απόψε. Κατάφερα να φτάσω στην αρχή όλων αυτών ηχογραφώντας τα και δημοσιεύοντας τα πάντα σε πραγματικό χρόνο».Nicki Minaj arrest in Amsterdam.Θα μηνύσει τις αρχές;

«Σίγουρα ήξεραν ακριβώς πώς να με πληγώσουν σήμερα, αλλά και αυτό θα περάσει», είπε η Minaj για τη σύλληψη και δήλωσε, «Το έκαναν αυτό ξανά και ξανά & ξανά & ξανά & ξανά & προσπαθώ να μην το συζητήσω».

Τέλος, διαβεβαίωσε «Έχω πάρα πολλά αποδεικτικά βίντεο. Δεν θα το πιστεύατε αν σας το έλεγα. Θα βάλω τους δικηγόρους και τον ΘΕΟ να τα πάρουν από εδώ», αν και δεν διευκρίνισε ποιος θα ήταν ο λόγος της αγωγής. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χωρίζει η Σακίρα με τον Πικέ; Δημοσίευμα «βόμβα» αναφέρει πως τον έπιασε με άλλη γυναίκα

Her News

Φεστιβάλ Καννών: Τα μεγαλύτερα ονόματα της 7ης Τέχνης παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Ο λόγος που έβγαλε για την βασίλισσα Ελισάβετ ένα χρόνο μετά τον θάνατο της

HerNews ka