HerNews.gr
Μόδα

Nicola Coughlan: Η πρωταγωνίστρια του «Bridgerton» πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Skims

Η Nicola Coughlan ποζάρει σε μια σειρά από ονειρεμένες φωτογραφίες σε στυλ ακουαρέλας που τραβήχτηκαν από τη φωτογράφο Elizaveta Porodina.

Η 37χρονη ηθοποιός φορά μια σειρά από lounge φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις από τη σειρά εσωρούχων και ρούχων της Kim Kardashian στις νέες αγγελικές φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα μιας ανάρτησης στο Instagram «Όλοι φοράνε @SKIMS».Nicola Coughlan

Nicola CoughlanΣε μία φωτογραφία, η ηθοποιός φόρεσε το μάξι φόρεμα Skims Soft Lounge σε απόχρωση εσπεριδοειδών, ιδανική για τον χαρακτήρα της, τη χρωματική παλέτα της Penelope Featherington, πριν το makeover, στη σειρά.

Πόζαρε επίσης με το ίδιο φόρεμα ενώ ξάπλωνε σε μια διάταξη λουλουδιών και άλλαξε σε μια μακρυμάνικη γκρι εκδοχή του φορέματος σε άλλη φωτογραφία.

Η σταρ του «Derry Girls» – που πρόσφατα απάντησε στα «τρολ» που πίστευαν ότι το σώμα της είχε μονταριστεί στην οθόνη – είχε τα ξανθά μαλλιά της σε beachy waves για τη ρομαντική λήψη, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά της με ροζ ρουζ και γυαλιστερά ροζ χείλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Μαζί με την Nicola Coughlan, έχουν πρωταγωνιστήσει στις διαφημίσεις του Skims από Brooke Shields μέχρι τη Sabrina Carpenter.

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Kim Kardashian χρησιμοποίησε ένα αστέρι του «Brigerton» για την τελευταία καμπάνια ρούχων της επωνυμίας της, καθώς η σταρ του ριάλιτι είναι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του σόου.

Η Kardashian είναι τόσο μεγάλη θαυμάστρια που έστειλε στην Coughlan ένα DM στο Instagram το 2021, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει : «Ξύπνησα ένα πρωί και είχα ένα DM από την Kim Kardashian. Ήμουν σε φάση, “Τι συμβαίνει;” Τόσο παράξενο!” Μιλήσαμε για το «Bridgerton».Η Kim Kardashian φοράει τον κορσέ Mr. Pearl κάτω από το φόρεμά της για την τελευταία εφαρμογή πριν από το Met Gala του 2019.«Όλοι ξέρουν ότι ήμουν μεγάλος θαυμαστής της Nicola και του «Bridgerton» από την αρχή, οπότε για να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια μας στο Soft Lounge είναι μια στιγμή πλήρους κύκλου!» αποκάλυψε η ιδρυτής των Skims σε ένα δελτίο τύπου, επαινώντας την «αναμφισβήτητη ομορφιά και ενέργεια της σταρ».

Το δίδυμο μοιράζεται πραγματικά μια αγάπη ή κορσέδες, με την Kim Kardashian κάποτε να εκλιπαρεί να μπει στο σόου του Netflix, καθώς τόσο ο εμβληματικός κορσές της στο Met Gala 2019 όσο και αυτός της επίδειξης Regency κατασκευάστηκαν από τον θρυλικό σχεδιαστή Mr. Pearl.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρινιέρα: Η τάση που μας θυμίζει σίγουρα τα παιδικά μας χρόνια

HerNewskl

Oscars 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Her News b

Ο οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε μια μοναδική συνεργασία με την πόλη της Βαρκελώνης

HerNewskl