HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η απώλεια της γυναίκας μου με σημάδεψε»

Στο Breakfast@star και στην ενότητα της Φωτεινής Ψυχίδου μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος για τον θάνατο και την απώλεια που τον έχει σημαδέψει περισσότερο.

Νίκος Αποστολόπουλος: «Νιώθω συνέχεια την παρουσία της γυναίκας μου»

Σας έχει σημαδέψει κάποιος θάνατος; «Αυτός ο άνθρωπος ήταν η γυναίκα μου. Θέλω να ζω με αυτό που αγαπώ και να είμαστε μαζί για πάντα. Νιώθω συνέχεια την παρουσία της, περπατά εκεί, τσακωνόμαστε, αγαπιόμαστε. Βλέπω συνεχώς άτομα που βγαίνουν από το τζάκι μου και περπατάνε με λευκά κολάρα υπέροχα» είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Είμαι αθάνατος, είμαι εδώ προσωρινά για να ατενίσω την βλακεία σας και να φύγω» πρόσθεσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οργή για την υπόθεση της 12χρονης – «Είμαι μάνα και δεν αντέχω»

georgegsp

Ελένη Δήμου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της

Her News b

Χριστίνα Λαμπίρη: «Σταμάτησα την τηλεόραση όταν κατάλαβα ότι δεν ήμουν ο εαυτός μου, έβγαζα επιθετικότητα στους συνάδελφους»

HerNews ka