HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Νίκος Μπάρτζης: «Με έκαναν να κλαίω τα σχόλια που μου έκαναν άνθρωποι που δεν με γνώριζαν»

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε στο περιοδικό “ΟΚ” και στον Πάνο Τσουκάρα, για τη φιλιά του με τον Στάθη Σχίζα, για την αγάπη του κόσμου και για τον τίτλο του Survivor All Star που δεν κατάφερε να κερδίσει.

Νιώθεις αδικημένος, Νίκο, που δεν αναδείχθηκες νικητής;

Δεν μπορώ να περιγράψω την αγάπη που έχω δεχτεί από τον κόσμο. Δεν νιώθω αδικημένος. Μου έστελναν μηνύματα, με έπαιρναν τηλέφωνα, με έκαναν να κλαίω τα σχόλια που μου έκαναν από κοντά άνθρωποι που δεν με γνώριζαν. Συγκινούμαι πολύ γιατί δεν νομίζω πως χάνει κάποιος που έχει λάβει τόση αγάπη, όση έχω πάρει εγώ. Προφανώς αυτός ήταν ο στόχος, δεν κατάφερα να τον πετύχω, προχωράω όμως παρακάτω.

Με τον Στάθη Σχίζα, που ήσασταν μαζί φέτος στο παιχνίδι, συνεχίζετε να είστε κολλητοί και εκτός τηλεόρασης;

Με τον Στάθη επί της ουσίας ήμασταν μόνοι μας στο παιχνίδι. Μιλάμε συνέχεια και προγραμματίζουμε ένα ταξίδι μαζί σε λίγες μέρες. Σίγουρα με επηρέασε αρνητικά η απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς. Προσπαθούσα να αντιμετωπίσω τους υπόλοιπους παίκτες, με τους οποίους εμείς δεν τα πηγαίναμε και πολύ καλά. Στάθηκα στα πόδια μου όμως, πείσωμα και προχώρησα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά στο HerNews: «Ταμπού δεν είχα ποτέ στην ζωή μου. Το TikTok είναι το εργαλείο της νέας γενιάς»

georgegsp

Έφη Θώδη: «Είχα τόσους θαυμαστές που πέθαιναν για μένα. Ένας μου την είχε στήσει κάτω από το σπίτι»

georgegsp

Ζαφείρης Μελάς: “Τιμή μου είναι που λένε τα τραγούδια μου “σκυλάδικα”

Her News b