HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Μουρατίδης: «Η Μαρίνα Σάττι ήταν λίγο παραπάνω χαζοχαρούμενη απ’ όσο θα έπρεπε»

Καλεσμένος μέσω Skype το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου στην εκπομπή «Happy Day» ήταν ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision.

Ακόμη εξέφρασε την απόψή του και για τους φετινούς σχολιαστές Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλουτά, για τον τρόπο που χειρίστηκαν την παρουσίαση της Eurovision.

«Εγώ δηλώνω fan της Μαρίνας Σάττι από την πρώτη στιγμή και είχα ενθουσιαστεί με αυτή την κοπέλα, την παρακολουθώ χρόνια. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα πάει στη Eurovision, ενθουσιάστηκα. Μου άρεσε και το τραγούδι και το video clip. Όταν είδα την εμφάνιση στη σκηνή, ξεφούσκωσε όλο και κατάλαβα τι έφταιγε», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.«Φέτος η Eurovision είχε τραγουδάρες. Η Μαρίνα Σάττι βγήκε λίγο παραπάνω χαζοχαρούμενη στη σκηνή απ’ ό,τι χρειαζόταν. Δεν είναι αυτό το στυλ της. Οι επιτροπές αυτά μετράνε, γι’ αυτό χάσαμε ψήφους από εκεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Παρόλο που συμπαθώ και τους δύο, και τον Θανάση Αλευρά τον θεωρώ υπερταλαντούχο πλάσμα, δεν ήταν καθόλου καλοί. Έκαναν πάρα πολλά λάθη, πάρα πολλές χοντράδες. Μιλούσαν πάνω στα τραγούδια. Ναι δεν ήθελαν… Τραβάτε με κι ας κλαίω. Οι άνθρωποι δεν είναι για να κάνουν παρουσίαση της Eurovision», δήλωσε κλείνοντας ο Νίκος Μουρατίδης.

Νίκος Μουρατίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Τον έκανα σταρ από το μηδέν. Με απογοητεύει πάρα πολύ»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έχω χάσει τη συγκέντρωσή μου, έχω χάσει την ψυχραιμία μου, έχω χάσει τον ύπνο μου»

Her News b

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει η μαρτυρία μια γυναίκας που τραυματίστηκε στο μοιραίο τρένο – «Καμάρωνα τις δίδυμες που έβγαζαν φωτογραφίες»

HerNews ka

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δε χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;» – Η αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου

Her News