HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Μουτσινάς: Πρεμιέρα για το “Καλό μεσημεράκι”

Το “Καλό Μεσημεράκι” έκανε πρεμιέρα σήμερα στον ΣΚΑΙ και ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε με φόρα και με τη γνωστή παρέα στο πλευρό του, στην πιο  θεατράλε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης!

Στην έναρξη της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι”, είδαμε τον Νίκο Μουτσινά, τη Ματίνα Νικολάου, αλλά και τον Θοδωρή Μαραντίνη να εισβάλλουν στο πλατό χορεύοντας με το τραγούδι «Έλα χαμογέλα». Η μεγάλη αλλαγή που έγινε στο “Καλό Μεσημεράκι” ήταν το πλατό. Όπως θα δείτε το νεο πλατό είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Stand up, Χρυσή Τηλεόραση και επιπλέον ενότητες που μας διασκεδάζουν στο “Καλό μεσημεράκι” Ο Νίκος Μουτσινάς στο ξεκίνημα της εκπομπής είπε:

«Καλησπέρα. Καλό μεσημεράκι σε όλους ρε παιδιά. Κάπως είναι μόδα να γίνονται κάποιοι μονόλογοι. Το είδα από άλλες εκπομπές πρεμιέρες. Περάσαμε ένα εξαιρετικό καλοκαίρι. Ξεκινάνε και τα σχολεία. Καλή αρχή στους μαθητές μου. Καλή αρχή και στους τηλεοπτικούς, ξεκινάνε πάρα πολλές εκπομπές. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η εκπομπή είναι ένα σύνολο λάθος πραγμάτων που συμβαίνουν ταυτόχρονα. Φυσικά ένας είναι ο σύμμαχος, το σύμπαν. Να είναι εκεί και φέτος», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και υποδέχτηκε στο πλατό την “Βάνια” ή αλλιώς την Ματίνα Νικολάου.

Νεότερα Άρθρα

“Το Πρωινό”: Tα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα στην πρεμιέρα της εκπομπής του

HerNewskl

Χάρης Χριστόπουλος: «Υπήρξα αμετανόητος εργένης, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω οικογένεια»

HerNews ka

Νίνο: «Δεν θυμάμαι πώς είναι να μην ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή»

Her News