HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ντάνιελ Νούρκα: Ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024 αποκαλύπτει πως θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο

Ο νικητής του Survivor 2024, Ντάνιελ Νούρκα, βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη 27/6 στην εκπομπή «Fay’s Time», όπου μίλησε για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του.

Μάλιστα ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε και πως σκοπεύει να αξιοποιήσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ που κέρδισε από το Survivor.

«Μπορεί να τελείωνε η περιοδεία και να είχα δύο μήνες κενό. Σε αυτούς τους δύο μήνες μπορεί να έτρωγα τα λεφτά που είχα μαζέψει. Έπρεπε να καλύψω τη σχολή μου και τα έξοδά μου, έμπαινα στο ταμείο για να μπορώ να ζήσω με αυτά τα λεφτά. Έλεγα ότι “κάτι θα έρθει”. Πήγαινα πάρα πολύ με το ότι “κάτι θα έρθει”. Όταν παλεύεις πάρα πολύ για κάτι, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει», αποκάλυψε αρχικά ο ηθοποιός.

Αναφορικά με τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor, ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε ότι: «Αρχικά θα κάνω διακοπές να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω γιατί όλα κάποτε τελειώνουν».

«Το όνειρό μου σίγουρα είναι να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι ότι θέλω να κάνω καλές δουλειές. Μέχρι στιγμής ήμουν πάρα πολύ τυχερός έχω συνεργαστεί με απίστευτους ανθρώπους. Παλεύω και έχω ρισκάρει πολύ στη ζωή μου. Το όνειρο του να γίνεις ηθοποιός στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο και το ξέρουμε όλοι», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Survivor – Spoiler: Σοβαρός τραυματισμός για τον Ηλία Μπόγδανο

Her News b

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους “Πρωταγωνιστές” αύριο στις 22:50 στον Alpha

Her News b

Καίτη Γαρμπή: «Γίνονται απίστευτα πράγματα εκεί έξω, γίνονται τέρατα. Δεν το αντέχω αυτό»

HerNews ka