HerNews.gr
Διεθνή

Ντέιβιντ & Βικτόρια Μπέκαμ: “Θυελλώδεις” αποκαλύψεις για τον γάμο τους & τα τρίτα πρόσωπα

Το νέο βιβλίο του Τομ Μπάουερ, «The House of Beckham», επαναφέρει στο φως το ταραχώδες ταξίδι ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον κόσμο, του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ.

Αν και οι ιστορίες της δύσκολης σχέσης τους μπορεί να μην είναι καινούριες, το βιβλίο του Μπάουερ δίνει μια ζωντανή εικόνα από τα “πάνω” και τα “κάτω” τους, που συνδέονται μεταξύ τους από φιλοδοξίες αλλά συχνά στα πρόθυρα του διαζυγίου.

Για όποιον πίστευε ότι οι Μπέκαμ είχαν ξεπεράσει τα σκάνδαλά τους, αυτό το βιβλίο είναι μια έντονη υπενθύμιση της αμφιλεγόμενης κληρονομιάς τους.

Το βιβλίο επανεξετάζει το περιβόητο περιστατικό του 2004 που αφορούσε την πρώην προσωπική βοηθό του Ντέιβιντ, Ρεμπέκα Λος, η οποία ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση μαζί του. Η Λος είχε πει μάλιστα ότι έπιασε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο κρεβάτι με το Ισπανό μοντέλο Έσθερ Κάνιαντας κατά τη διάρκεια ενός απελπισμένου τηλεφωνήματος από την Βικτόρια.

Ο Ντέιβιντ, στο ντοκιμαντέρ του Netflix του 2023 , αναφέρθηκε αόριστα σε αυτή την κατάσταση ως μια «δύσκολη» περίοδο, με τη Βικτόρια να παραδέχεται ότι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για αυτούς, νιώθοντας ότι ο κόσμος ήταν εναντίον τους.

Ο Μπάουερ δεν σταματά εκεί. Βυθίζεται και σε άλλες υποτιθέμενες υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των συναντήσεων με το μοντέλο Celina Laurie και την ιδιοκτήτρια σαλονιού ομορφιάς Danielle Heath, τις οποίες ο Μπέκαμ έχει αρνηθεί.Η αφήγηση ξεκινά στο Glastonbury το 2017, όπου το υποτιθέμενο φλερτ του Μπέκαμ με την DJ Λαίδη Μαίρη Τσάρτερις οδήγησε σε μια δραματική αντιπαράθεση με τη Βικτόρια, η οποία πέταξε από τη Νέα Υόρκη για να βρει τον σύζυγό της. Ο γιος τους Μπρούκλιν μεσολάβησε ως ειρηνευτής μέσα στο χάος, τονίζοντας τους συνεχιζόμενους αγώνες της οικογένειας.

Η εξισορροπητική πράξη του Μπέκαμ: Πλούτος, σκάνδαλο και δημόσια αντίληψη

Η δημόσια εικόνα του ζευγαριού έλαβε περαιτέρω “χτυπήματα” με τους ισχυρισμούς περί αναμφισβήτητης χημείας μεταξύ του Μπέκαμ και της ηθοποιού Σαρλίζ Θερόν στην κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Ο Τομ Μπάουερ περιγράφει επίσης τους αγώνες της Βικτόρια με την εικόνα της, αφηγούμενος τις πολυάριθμες επεμβάσεις στο στήθος της και τα παράπονά της για τα αποτελέσματα.

Η οικονομική αυτοκρατορία των Μπέκαμς, που ενισχύεται από εγχειρήματα όπως η Inter Miami CF και η εταιρία της Βικτόρια, έρχεται σε έντονη αντίθεση με την έντονη φημολογία για την τσιγκουνιά τους, συμπεριλαμβανομένων περιστατικών σε εστιατόρια, ακόμη και στο γιοτ του Sir Elton John.

Παρά τον πλούσιο τρόπο ζωής τους, το βιβλίο του Μπάουερ απεικονίζει τους Μπέκαμ ως φειδωλούς, με τον Ντέιβιντ να αρνείται κάποτε να δώσει φιλοδωρήματα σε ένα καφέ Hard Rock και τη Βικτόρια να τσιγκουνεύεται σε μια πιτσαρία.Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη δημόσια προσωπικότητά τους, που περιπλέκεται περαιτέρω από τη συνεχιζόμενη προσπάθειά τους να διατηρήσουν το “Brand Beckham”. Η συνολική τους καθαρή περιουσία, τώρα στα 575 εκατομμύρια δολάρια , έχει αυξηθεί σημαντικά, εν μέρει χάρη στη μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, ωστόσο η φήμη τους παραμένει υπό συνεχή έλεγχο.

Το “The House of Beckham” του Τομ Μπάουερ είναι κάτι περισσότερο από μια συλλογή παλιών φημών. Είναι μια έντονη υπενθύμιση του τιμήματος της φήμης. Η ιστορία των Μπέκαμ, που σημαδεύεται από φιλοδοξίες, σκάνδαλα και επιβίωση, παραμένει μια συναρπαστική ιστορία ενός ζευγαριού που περιηγείται στα ύπουλα νερά της δημόσιας ζωής ενώ προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά του. Είτε τους θαυμάζετε είτε όχι, οι Μπέκαμ είναι μια ομάδα που το παιχνίδι της απέχει πολύ από το να τελειώσει.

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Δείτε το απίστευτο σούπερ γιοτ που γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βρετανία: Σε 125 κινηματογράφους και αμέτρητες γιγαντοοθόνες θα προβληθεί η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Her News b

Ντόναλντ Τραμπ: Η δημόσια στήριξη της κόρης του αφού κρίθηκε ένοχος – «Σ’ αγαπώ»

HerNews ka

Selena Gomez: Τελικά το νέο της τραγούδι είναι γεμάτο υπονοούμενα για πρώην της;

HerNewskl