HerNews.gr
Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Η δημόσια στήριξη της κόρης του αφού κρίθηκε ένοχος – «Σ’ αγαπώ»

Ήταν μια δύσκολη μέρα για τον Ντόναλντ Τραμπ, αφού κρίθηκε ένοχος σε όλες τις κατηγορίες για την πλαστογράφηση επιχειρηματικών αρχείων που πλήρωσε στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για να την κρατήσει σιωπηλή για την υποτιθέμενη σχέση τους ενόψει των εκλογών του 2016.

Παρόλα αυτά, όπως οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει προβλήματα, λαμβάνει αγάπη από την οικογένειά του και σε αυτήν την περίπτωση, η κόρη του Ιβάνκα Τραμπ έδειξε κάποια υποστήριξη στις δύσκολες στιγμές για τον Ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

Ακόμη και όταν εμπλέκεται σε πολλές καταστάσεις παράνομες, οι αναφορές αναφέρουν ότι η Ιβάνκα ήταν πάντα εκεί για τον μπαμπά της και σε αυτή την περίπτωση, φάνηκε για άλλη μια φορά, καθώς μοιράστηκε ένα εγκάρδιο μήνυμα στα social media μετά την απόφαση στο δικαστήριο. Ήταν μια φωτογραφία της με τον μπαμπά της και έγραψε στη λεζάντα “Σ’αγαπώ μπαμπά”.

Ο Ντόναλντ Τραμπ γράφει ιστορία και όχι με την καλή έννοια

Μετά από συζήτηση για δύο ημέρες, η 12μελής κριτική επιτροπή ανακοίνωσε ότι κρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ ένοχο και για τις 34 κατηγορίες που αντιμετώπιζε . Για οποιαδήποτε ετυμηγορία απαιτείται ομοφωνία.

Ο Τραμπ κοίταξε αδιάφορα καθώς οι ένορκοι ερωτήθηκαν για να επιβεβαιώσουν την ένοχη ετυμηγορία. Ο δικαστής Χουάν Μέρτσαν όρισε την καταδίκη για τις 11 Ιουλίου , τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών στο οποίο αναμένεται η επίσημη υποψηφιότητα του Τραμπ για την προεδρία. Ο δικηγόρος του είπε ότι θα ασκήσουν έφεση το συντομότερο δυνατό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοκάρει η Πάρις Χίλτον για την κακοποίηση της: «Με έσερναν στους διαδρόμους, με έγδυσαν & με πέταξαν στην απομόνωση»

HerNews ka

Eminem: Κυκλοφόρησε την δική του σάλτσα ζυμαρικών «Mom’s Spaghetti» & απογοήτευσε τους θαυμαστές που περίμεναν νέα μουσική

HerNews ka

Miley Cyrus: Μας σύστησε τον σύντροφο της στο πάρτι κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της

HerNews ka