HerNews.gr
Social News

Ντόρα Μπακογιάννη: Συγκινεί με την ανάρτηση για τους γονείς της Κωνσταντίνο & Μαρίκα Μητσοτάκη

Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και ήταν πολύ δεμένοι μεταξύ τους, έτσι θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στους γονείς της που «έφυγαν» τον ίδιο μήνα, ανήρτησε το πρωί της Τετάρτης 29/5  μια συγκινητική κοινή φωτογραφία του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη.

«Φύγατε και οι δύο τον ίδιο μήνα. Για μένα είσαστε και σήμερα παντού. ΝΜ», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη στη συγκινητική ανάρτηση.

Στις 17 Απριλίου 2012 η Μαρίκα Μητσοτάκη εισήχθη στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, πέρα από τα κινητικά που είχε αποκτήσει λόγω της πολυομυελίτιδας, από την οποία προσεβλήθη σε νεαρή ηλικία. Απεβίωσε στις 6 Μαΐου του 2012, ανήμερα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «έφυγε» από τη ζωή στις 29 Μαΐου 2017 τα ξημερώματα (1 π.μ.) σε ηλικία 98 ετών. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 31 Μαΐου με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ κηρύχθηκε και τετραήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του. Ετάφη μία μέρα αργότερα στο χωριό Αργουλιδέ Ακρωτηρίου Χανίων δίπλα στη σύζυγό του Μαρίκα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπεν Άφλεκ: Έλυσε τη σιωπή του για το viral βίντεο στα Grammy

Her News

Μαίρη Συνατσάκη: “Εγώ είχα κάνει προληπτικά αιματολογικές εξετάσεις για τοξόπλασμα”

HerNewskl

Αντώνης Κανάκης: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή – Η συγκινητική ανάρτηση

Her News b