HerNews.gr
Social News

Ο Ηλίας Ψινάκης αποκαλύπτει για το χωρισμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Βλάσση Μπονάτσου

O Ηλίας Ψινάκης έκανε μια αναδρομή μέσα από την εκπομπή του “Στο Γηροκομείο” και μίλησε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, στον Βλάσση Μπονάτσο και στο χωρισμό τους.

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο.

Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις… Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα» πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην σε σκεφτόμαστε» – Η συγκινητική ανάρτηση για τα 6 χρόνια χωρίς τον πατέρα του

HerNews ka

Ελεονώρα Μελέτη: Οργή για τη 12χρονη – “Να προστατεύσουμε τα παιδιά”

georgegsp

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Παντρεύτηκαν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας

HerNews ka