HerNews.gr
Ελλάδα

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο και στέλνει μήνυμα δύναμης

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ περπατά μπροστά από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα του και στέλνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.

Το μικρό αγόρι που έδωσε μάχη για τη ζωή του και ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία εύχεται μέσω του βίντεο του «Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη». 

Η ανάρτηση των γονιών του

«Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και χαρά! Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!» έγραψαν οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ στο facebook.

Λίγες ημέρες πριν, ο μικρός μαχητής γιόρτασε τα πέντε του χρόνια και οι γονείς του έκαναν ακόμα μια ανάρτηση: «5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ!».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση της εισαγγελίας μετά τις δηλώσεις Αχιλλέα Μπέου για Στέφανο Κασσελάκη

HerNews ka

Αυτοδιοικητικές εκλογές: «Σαρωτική» νίκη του Χάρη Δούκα – Έχασε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες 5 Περιφέρειες η ΝΔ

HerNews ka

Στάση εργασίας σήμερα από τις 22:00 έως τη λήξη βάρδιας σε Μετρό και Τραμ

HerNews ka